2016. szeptember 30., péntek

Mini husky eladó

Egy labrador és egy husky szerelmének gyümölcse. Alaszkai malamut almunkból kölykök foglalhatók, a kiskutyák 7-hetes korukban elvihetők. Malamut kölyök vállalása előtt olvass tovább az oldalon! Otthon képzett szibériai husky kölykök állnak rendelkezésre.


Ezek a kölykök farkukat dokkolják és . Három kisfiú, és két kislány. Csupán egy kislánynak lett kék. A szibériai husky a munkakutyák (szánhúzás, teherhordás, vadászat) közé tartozik,. A Sarplaninai juhászkutya átlagos alommérete 5-kölyök.


Mivel ez a fajta elég nagy, a kiskutyáknak hosszabb ideig kell fejlődniük, mint a kisebb kutyafajtáknál. A családi kézben lévő vendégház hagyományos otthoni főzést és . Szürke-fehér színűek kék szemmel. Kitûnõ egészséges kiskutyának szeretõ otthon. Lehetőleg fajtatiszta szürke, kék szemű 2-hónapos korú kölyköt keresek.


Nemét juhász kutya kölyök. Ebben a csoportban kizárólag FCI - MEOESZ törzskönyves eladó szibériai husky , alaszkai malamut, samoye akita inu kölyköket és felnőtt kutyákat lehet . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Te mit gondolsz a fajtáról? Gazdit keres Sziszi (Kutya).


Husky jellegű kölyök eladó - apro. Eladó kiskutyák gyönyörű szülőktől. Négy fajtatiszta kislány husky kölyök szerető gazdira vár!


Mini husky eladó

Mivel jelenlegi gazdáik nem tudják etetni őket, elaltatás vár rájuk. Szibériai husky , Alaszkai Malamut, Samoyed) mentése, közterületről való befogása és elhelyezése. Egy elkóborolt husky szuka kutyát fogtak be az Eke utca szám alatt.


Két kölyök kutya csapódott egy Erzsébeti úti tanyára 2 . A kereszténység terjedése és az egyházszakadás. Vymenim za male kacicky alebo husky ponuknite. Ma rok a pol, prvikrat ma male .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések