2016. szeptember 23., péntek

Rozsdamentes acél esztergálás

Ferrites és martenzites rozsdamentes acél esztergálása. Az elősimítástól a nagyolásig ez a CVD-bevonatos minőség az első számú választás rozsdamentes acél esztergálásához. Jól ellenáll a hő- és mechanikus . A króm és nikkel ötvözőket tartalmazó ausztenites rozsdamentes acél nagy szilárdsággal és. Az új NMR forgácstörő . Valójában az ausztenites acélok megmunkálása során fellépő forgácsoló erők nem.


High Dynamic Turning – Az esztergálás forradalma . Mit nevezünk korrózióálló acélnak? Rozsdamentes acél - ausztenites acél, ferrites acél, martenzites . Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy szeretnék esztergáltatni egy 5mm vastag, és 46mm átmérőjü rozsdamentes acél. Gépgyártástechnológia tdk.


Duplex rozsdamentes acél munkadarab forgácsolási technológiájának optimalizálása esztergagépen. Fogarassy Márton, BSc V. CNC és hagyományos esztergákból álló gépparkunkkal 3mm – es elforduló átmérőig tudunk esztergálási munkákat végezni, akár acél , rozsdamentes , . Acélok és rozsdamentes acélok megmunkálására is alkalmas. Magas törésállósággal rozsdamentes acélok megmunkálására.


Méret: Ø(Mmenettel). Megmunkálás: esztergálás , hatszögmarás, polírozás. Kisméretű esztergált és mart alkatrész. M – ROZSDAMENTES ACÉLOK.


K – RÖVID FORGÁCSOT ADÓ temper-, szürke-, gömbgrafitos öntvények. Forgácsoló megmunkálás. Hagyományos esztergálás. Esztergáló , maró, fúró és menetmegmunkáló szerszámokra. WSM43S acélhoz, rozsdamentes acélokhoz.


Az Ugitech bemutatja az új UGIMA rozsdamentes acélokat. Az acél az esztergálási műveletek során is optimálisan viselkedik. Attól függően, hogy stabil beruházási, kiváló . Egyedi és sorozatgyártások acél, alumínium, rozsdamentes acél , bronz,. Megrendelésre forgácsolt rozsdamenetes acél alkatrészek.


Típus: Üregelő, fúrás, marás, esztergálás , EDM huzal más megmunkáló szolgáltatás, anyagi képességek: 1. SS20 SS30 SS30 SS31 . Tétel, CNC rozsdamentes acél esztergált alkatrészek megmunkálása. Ha egyszerűen szeretnénk megválaszolni ezt a kérdést, akkor azt mondanánk, hogy az A2-es termékek rozsdamentes acélból készülnek, amelyek nagyon .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések