2016. szeptember 8., csütörtök

Rejtett polctartó

Rejtett polctartó

Kiváló megoldás lengő polcok kivitelezéséhez . Egy pár teherbírása polc mélységénél 300mm = 30kg. Háromirányú állítási lehetőség – függőleges, oldalirányú és a lejtés beállítását. Szerelés falba tiplivel, . Rejtett polctartó fali konzol. A pár teherbírása a polc 4mm mélységénél=40kg. Lehetővé teszi a háromirányú beállítást-vertikális, oldalt és a ferdeség állítását.


Rejtett polctartó

Poltartó csavarozható lemezzel és excenterrel. Polctartó rejtett beépítéshez, csavarozható lemezzel. A polctartó dőlésszöge szabályozható, . Adatkezelési nyilatkozat. Az akciós árak visszavonásig érvényesek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatók! EL-HÁZ Barkácsáruház . Nem látható polctartó.


A különböző polc típusok különböző polcvasalatot igényelnek, amelyek lehetnek konzolosak, összetettek, vagy rejtett. A falra szerelt polcok rejtett rögzítéséhez. Az Ön értékelése: Köszönjük az értékelést! Csak az üzletben megvásárolható. A led szalagokból rakhatunk olyat is ami színváltós is, . IF Secret Maxi rejtett polctartó belső rész.


Rejtett polctartó

A képek csak illusztrációk, melyek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak. Különösebb szaktudást nem igényel! BRI POLC 2XREKESZ SONOMA TÖLGY 80X110X29CM AJTÓS. LEBEGŐPOLC 60X25X9CM, FEHÉR REJTETT FÉM KONZOLLAL, CSAVAROKKAL.


Magasság állítás és a polc és a fal közötti s. BÚTORVASALAT, FOGANTYÚ POLCTARTÓ POLCTARTÓ KONZOL AKCIÓ nagy választékban. Floating Shelf Ideas Apartment Therapy floating shelf plants . Hozzáadás a kívánságlistához. Konzolos, rejtett polctartó, Bútoralkatrész - Startapro. Eladó Sopronban db fekete színű konzolos (láthatatlan, rejtett ), masszív polctartó , mely két, Bútoralkatrész.


Rejtett polctartó

A rejtett támasztókonzolokat a csomag tartalmazza. Pásztor Barkács barkácsbolt. Megoldás minden barkács problémára. Minden jog fenntartva. Budapest, Rákosi út 23.


A termék már szerepel az ajánlatkérésben! Ft 3Ft ( áfával) Megtakarítás: Ft. Egyedülállóan széles választékot kínálunk Forest bútorszerelvényekből a legolcsóbbtól a prémium minőségig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések