2016. szeptember 14., szerda

Feszültségmérő bekötése

Erre a bekötésre azt mondjuk, hogy a műszert párhuzamosan kapcsoljuk az áramkörhöz. A feszültségmérő leolvasása ugyanolyan módon történik, mint az . ImpresszuSzerkeszti ELEHU! Az ampermérő bekötési szabályai.


A voltmérő bekötési szabályai. R2=kΩ-os ellenálláson a feszültség megmérése. Feszültségmérő bekötése Ufeszültség méréséhez. Nincs szüksége nagy pontosságú külső alkatrészekre.


Mint mondtam már, ez az áramkör nagyon kevés alkatrészből, . A kérdező kommentje: Bontóban akadtam rá erre a lada samara műszerre, és szeretném beszerelni a diesel nissanomba. Működési elvük azonos az áramerősség. A tanulók az áramerősség-mérő és a feszültség-mérő műszerek áramkörbe való helyes bekötését ismerik meg. Megállapítják a méréshatárt.


A DVM-modul bekötése. A tápellátás bekötését az 5. LCD-kijelzős, 5-digites miniatűr feszültségmérő modul. Kék kijelzős digitális feszültség mérőműszer DC - 30V besöntölve (azonnal használható).


Bekötése a képek között megtalálható! Méréstechnika - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, . Kis teljesítményű távadó bekötése. Elektromos bekötés és feszültség alá helyezés.


A jó (kis fogyasztású) feszültségmérő belső ellenállása. Nagy áramú egyedi sönt bekötése. V V Vés VN: feszültség mérés bekötése.


Kapcsolási rajz: feszültségmérő bekötése. Reális feszültségmérő. A műszerek bekötésére. DIGITÁLIS ÁRAM ÉS FESZÜLTSÉGMÉRŐ DC 0-100V 0-10A - Panelműszer. Minden egyes vezérlési eszköz bekötése elött el kell olvasni az eszköz bekötési.


Ellenállások bekötésével (feszültségosztó, sönt) tetszőleges méréstartományt lehet . Digitális feszültségmérő modul,voltmérő modul Voltcraft DVM 210. Váltakozó áramú feszültségmérők. Ebből adódóan a voltmérő, igen alacsony akár V-tól is tud mérni.


Tápfeszültség hiánya esetén a minimum feszültség bekötése után, azon értéktől tud mérni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések