2016. szeptember 27., kedd

Lenolaj oldószere

Nyers lenolaj , száradást elősegítő adalékanyagot nem tartalmaz. Pórustömítő és beeresztő. Száradási idő, 20°C-on: kb. A Lignocolor lenolaj kence egy természetes, biológiai favédő olaj bel- és kültérre egyaránt. Oldószer -és mérgező adalékanyag mentes.


Még fertőtlenítő anyagként is számon tartották: a lenolaj száradása. Lakossági és ipari hígítók, oldószerek. Hisszük, hogy a tradicionális. Alkalmazási terület:. Főbb összetevők: lenolaj.


A lenolaj , lenolaj kence, félolaj mind azonos tulajdonságú, csak. A filmképző anyagok oldására használt oldószerek szerves vegyületek,. Lenolaj , Festőszer, médium (lakk, fixáló-, oldószer), Művészellátó bolt, művészellátó webáruház, minőségi művészkellékek, művészellátó termékek széles . Az olajfesték kötőanyaga az olaj ( lenolaj , dióolaj, mákolaj).


Alapozás: Csak nagyon erősen nedvszívó alapok kezelhetők hígítatlan biopin Lenolajjal. Egyéb esetekben biopin oldószerrel keverni, pl. Tekintsd meg olajfesték oldószer választékunkat!


Pannoncolor Művész Lenolaj. Daler-Rowney Szagtalan . Kémiai jellemzés: Lenolaj szárító adalékkal alifás oldószerben. Kézvédelem Az EN 4szerinti és oldószernek ellenálló gumikesztyűt kell.


Olaj- és lenmagolaj kötőanyagként szolgál. A pórustömítő beeresztők (legelterjedtebb a lenolaj vagy lenolajkence) nem alkalmasak gombafélék és rovarkártevők elleni védelemre! Inkább csak annyiban . Gyorsabban szárad a sűrített lenolaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések