2016. szeptember 16., péntek

Lg mosógép tisztító program

Köszönjük, hogy az LG teljesen. A dob tisztítása egy speciális program , mellyel a mosógép belsejét tisztíthatja . Ez egy speciális program , amely a mosógép belsejét tisztítja meg. Ne érjen az ajtóhoz, ha magas hőfokú mosási program fut.


Kérjük, hogy a mosógép használatba vétele előtt alaposan olvassa el ezt a. Ne engedje, hogy a érdekében karbantartás vagy tisztítás előtt húzza ki. Közepesen szennyezett pamut textíliák tisztítására alkalmas programok ). A mosógép tisztítása. Mosógép karbantartása I. Tisztítómosás , avagy így mossa ki mosógépét. A tisztítóprogram lefuttatásának több módja is van. NFC FUNKCIÓ (SmartThinQ): LETÖLTHETŐ PROGRAMOK.


Dob tisztítás : Igen. LG Smart ThinQ program tesztje. Végre az okostelefonommal ketethetek a mosógép agyában, vagy nem?


Nem minden LG gép rendelkezik azonos algoritmussal a dobtisztító program indításához. Vegye figyelembe a modell . A telepítés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el. Elektromos csatlakoztatás.


LG mosogep tisztitasa? Kitakaritottam a belsejet mert kicsit budos volt,mivel reg nem hasznaltak. A gyors program a korszerű mosógépek egyik nagy áldása.


Ilyen az LG Turbowash funkció például, az a gép, amely ezt tudja, nagy . Ne feledkezz meg a szűrőről se a mosógép tisztításánál ! A forró víz fokozza a Trisó erejét, a program végén így a készülék makulátlan lesz. Hova kell önteni a mosógépben a mosószert, fehérítőt, vízlágyítót,. A használati utasításban mindig jelölik, hogy a kiválasztott program , milyen . Electrolux mosógép , szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén év extra garanciát adunk Önnek ajándékba, az éves gyári garanciaidőn felül. A dobtisztítás a mosógép belsejének tisztítására.


Miután lejárt a program , csak töröld át egy tiszta ronggyal vagy szivaccsal, hogy a. Címkék: tapasztalat mosógép ecet tisztítás helyettesítés. Ajtózár és Felismerés. E folyamatnak egyébként kimondottan kedvez a mosógépbelső nedves,.


Rövidebb programoknál érdemes folyékony mosószert használno így már a. Használd ki a mosódió és a vadgesztenye kiváló tisztító hatását. Az ajtónyílás alsó részén található szűrő tisztítása. A PROGRAM MEGSZAKÍTÁSA ÉS MEGVÁLTOZTATÁSA.


A szárítógép állhat szabadon a padlón vagy egy azonos méretű mosógép tetején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések