2016. szeptember 19., hétfő

Hosszúság átváltás feladatok

Tanulja meg gyermeked is játszva a mértékegységek, köztük a hosszúság tulajdonságait a Matekból Ötös. A hosszúság mértékegységei között úgy tudunk átváltani , hogy megnézzük, mennyi a. A szakmai magazin főszerkesztőjeként szívesen megosztok egyéb, általam . Hosszúság , távolság - Mennyi is az annyi? Hány centiméter egy hüvelyk?

A mérföldet hogyan kell átváltani. Köbméter számolás, térfogat számítás képletek Feladatlapok , Vissza A Suliba, . Ezeket az átváltásokat konkrét tevékenységek segítségével végzik. Gyakorló feladatok a mértékegységváltásokhoz.


Karikázd be annak mennyiségnek a. Segítség a megfejtéshez: a hosszúság egyik mértékegysége. Rendezd növekvő sorrendbe a.

Méter és kilométer kapcsolata- szöveges. Kinek ne lett volna problémája a mértékegységek közötti átváltással ? Kiterjesztett átváltás. Miért szükséges a mértékegységek átváltó feladatok gyakorlása? Használd a keresési ablakot a kerestt metrikus kalkulátor gyorsabb megtalálásáért. Mobilos átváltási aplikáció Hossz táblázatMérföld . Nyomtatható hosszúság mondóka . A hosszmérték táblázat igen nagy segítség bármely gyermeknek.


Felső részén egy 19cm-es vonalzónak használható rész van. A táblázaton nem csupán a . Hasonló fogalmak: távolság, átmérő, sugár, alakváltozás, mélység, magasság, helyzet . Tudni akaro hogy inch hány cm? Kíváncsi vagy col hány cm?


Váltsd át a következő mennyiségeket! Mielőtt elkezdenéd megoldani a feladatokat , ne felejtsd el beírni az adataidat! Számoljuk ki, hogy 8g hány kg-nak felel meg!

Használja bármely tömeg, hosszúság , terület, sebesség, térfogat, nyomás, energia, . Mértékegység átváltó - Minden fontos mértékegység átváltása egy helyen. Iskolai Előkésztő Feladatok , Írás, Olvasás, Élet,. OSZTÁLYOSOKNAK - tanitoikincseim.


Pótold a hiányzó mértékegységeket, mérőszámokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések