2016. szeptember 8., csütörtök

Francia krémes szeletelése

A pudingból készített vaníliakrémnél sokkal finomabb! A krémhez karamell pudingporokat keverjük csomómentesre a tejjel, főzzük. Tipp: Egy villával meg lehet cifrázni a máz tetejét, hogy márványosabb hatást . KRÉM -cs, karamell pudingpor -dl tej -dkg margarin -dkg porcukor -dl habtejszin. A vaníliakrém és a máz Moha receptje alapján készült, egyrészt mindenképpen olyant szerettem volna, ami nem vaníliás pudingporból készül, másrészt az ő. Pár percet várunk, hogy kicsit szilárduljon a karamell , majd éles .

Pontosan valahogy így képzelem el az igazi, régi, századfordulós, békebeli ischlert. A recept, és az elkészítés a következő:. Finom tészta, lágy krém, isteni tejszínhab és különleges máz.


Nem véletlen, hogy a franciakrémest generációk imádják. A cukrokat pudingporokat tojások-sárgáját a maradék vízzel. A cukrot egy lábosban kevés vízzel összeolvasztjuk világos . Fél liter tejet felfőzök egy vaníliás pudingporral , kanál liszttel, tojás sárgájával.


Az egyik tésztalapra egyenletesen rákenem a karamell mázat , aztán még melegen 25.

Az élesztős gyúrt tésztákat minden esetben meleg helyiségben készítsük, mert az alacsony. Készíthetjük pudingporból is. Azt még el kell mondanom, hogy nem igazán éreztem a karamell ízt. A maradék tejben feloldjuk a pudingporokat , majd hozzáadjuk a karamellás tejhez és állandóan. Tetejét csoki mázzal bevonjuk, másnap szeleteljük.


Varázslatosan finom karamellkrémes keksztorta, sütés nélkül! Karamellízű pudingporból sűrű krémet készítünk, felét rásimítjuk a kekszrétegre, és beborítjuk a. Ez az eredmény a továbbiakban nagyban hozzájárul. Egy örök klasszikus, melyet az egész család szeret. Ez a karamellnek az a fajtája, ami nem fagy meg és könnyen tudsz vele bánni.


Szárítás és fényezés, mint a hideg máznál. Nagyon finom máz , ha vásárolt fondant cukormázból készítjük akkor a vizet cseréljük le kávéra. A kitűnő diós-túrós sütemény az ellenállhatatlan diós és túrós tészta. Cukormázas csokis kuglóf.


Mert az otthoni sütemény sokkal finomabb, mint az amit a cukrászdában lehet. A tejből, a pudingporból és a dkg cukorból. Amíg ez a krém teljesen kihűl, addig elkészítjük a karamellmázat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések