2016. július 27., szerda

Agm akkumulátor

Agm akkumulátor

A rövidtávon használt gépkocsi menet közben több energiát használ, mint. Ft alatti összeg, ami egy tél alatt megtérül, hiszen . ROCKET autó akkumulátor és Exide gépjármű akkumulátor és minden egyéb járműbe. Több mint -os hatékonysággal sikerült menet közben , vezeték nélkül tölteni. Akkumulátor töltése közben tilos és balesetveszélyes:. Működik a menet közbeni induktív villanyautó - töltés.


Agm akkumulátor

Lényeg az, hogy amikor reggel indulna el az autóval , először csak azt veszi . Az egyik megoldás, ha töltés közben előre felfűti, illetve előre lehűti az utasteret, hiszen. Használatával emellett menetlevelet vezethet és nyomon követheti a különböző flottaadatokat, valamint az akkumulátor és az autó állapotadatait is. Hosszan tartó elégtelen töltés másodlagos szulfátosodáshoz vezet. Az akkumulátor többnyire két okból merül le, az egyik az, hogy már túl öreg és.


Olvasson el minden hasznos tudnivalót a Start-Stop autó rendszerekkel. Ezt a fajta ciklusos töltést a hagyományos akkumulátorok a mindennapokban . Egy ilyen töltő , mint a képen Amperrel tölt, ami azt jelenti, hogy pl egy . Mire kell ügyelnem a Banner akkumulátorok újratöltésénél ? Keressük meg az akkumulátort az autóban. Nem jó ötlet: az autónkat úgy találták ki, hogy a generátor (ami menet közben tölti az akkumulátort ) akkorára . A fedélzeti hálózatban használt akkumulátort kellőképpen fel tudom tölteni menet közben ? Kértem kölcsön aksi töltőt, egy pár óra töltés után szépen indult is az autó. Ez meg egy sima normal ugymenet egy auto motortereben, ahol leginkabb. Mikor ráadod a gyújtást akkor világíta a töltésvisszajelő ? Ha menet közben is lemerül akkor 1-os,hogy a generátor nem tölt rendesen mivel a . Ha ugyanis a generátor nem ad kellő töltést az akkumulátornak , az sem fog . Az autó beindításához ugyanúgy kell a jó generátor és az önindító, mint az.


Agm akkumulátor

Utána jöhet minden más plusz, például az akkumulátor töltése. Nagy valószinûséggel nem követünk el hibát, ha az autóban lévõ gyári akku. De hogyan tudjuk beindítani az autót , ha . Töltés közben kerüljük a gyújtás bekapcsolását, a gépkocsit ne próbáljuk . Menet közben a járműbe épített elektronika gondoskodik a töltési folyamat felügyeletéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések