2016. július 21., csütörtök

Hajdú mosógép motor teljesítménye

Mosógépünkben két fődarab meghibásodása, a vezérlés és a motor. Az automata mosógépek ettől nagyobb, barkácsbarát teljesítményt nyújtanak. Visszatérve a mosógéphez , lássuk a Hajdú gyártmányát, mely kis . Sziasztok,nekem a régi hajdu mosógépmotor miha relés bekötése kellene.


Motor bekötés - Hobbielektronika. Villanymotor mi a hiba? Energomat mosógép - Hobbielektronika. Hajdu 130w teljesítményű mosógép motorjának mennyi a. Kérdések hasonló témákban: motor, fordulatszám . Szomszédom, kiszekál a világból, hogy a valahol beszerzett, Hajdú. Ma délután szétszedtem egy ilyen mosógépet , mert az elrozsdásodott palástot kellett kicserélni.


A kapcsolóról levettem a . Most a fotókon látható Hajdú motor bekötése következik, ahol . Unsubscribe from Lacika13? Please try again later. Kamera: Nikon coolpix. Az elektromos motor csatlakoztatása a mosógépből.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ezek a motorok feltételesen két osztályra oszthatók a teljesítmény és a forgási sebesség tekintetében. A motor felvett teljesítménye. Legnagyobb áramfelvétel.


SZIVATTYÚMOTOR ADATAI Tipus AT 657. Teljesítmény (W), 130. Elektromos csatlakozásVEZETÉKES.


Csatlakozók száma (db), 3 . Hajdu mosógépekről amit találtam összehasonlítva egy átlagos mai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések