2016. július 13., szerda

Hydrotec fedlap

ECON SN 6mm-es, FCsM feliratos önszintező aknafedlap E-600. BEGU 6mm-es öntvénykoszorú nélküli aknafedlap . DURO 6D-4terhelési osztályú 600mm szabad. Ebben az esetben utólagos fúrás faragás betonozás szükségeltetik, hogy a fedlap beépíthető legyen. Ha aknafedlap, csatornafedlap, víznyelőrács a munkád. Környezettechnológiai.


Vállalkozási keretszerződés. Víznyelő rács és nehéz fedlap kerettel”. Itt töltheti le az aktuális BG-Graspointner árlistát.


Az árlista a teljes folyóka kínálatra, a fedlapokra, a tartozékokra és tömítésre tartalmazza az árakat. A szerződés időtartama alatt az alábbi víznyelőrács és nehéz fedlap kerettel. Fedlapok (A- D6kN). Zebegényben vagy Pesten átvehető. HYDROTEC Hungary Kft.


LW 6mm-es aknafedlap A-15. Kör belső szelvényű víznyelő akna. Terhelési osztály D400. Hydrotec D4tisztító nyílás fedlap. Keret átmérő: 430×4mm.


Hibás link jelzéseLink megosztása. NTVÉNY FEDLAPOK, VÍZNYELŐ RÁCSOK. A közműhálózatba épített csatorna és szerelő aknák lefedésére alkalmas. E6FCSM feliratos kerek. Frühwald Beton és Építőanyaggyártó Kft.


KEMIKÁL Építőanyagipari Zrt. Akna, fedlap - Gépész Holding Pipelife csatorna aknabekötő idomok és fedlapok széles választéka a Gépésznél. A telekhatáron belüli tisztítóidomokra C250kN teherbírású öntvény fedlap.


A tolózárkezelő akna lefedésére alkalmazott fedlap. KÖZTERÜLETI FEDLAPOK. Az akna fedlap alatti sarkának közelében, a víztelenítés biztosításához zsomp. A fedlap családot alapvetően három keret típust és számtalan fedlaptányér típus adja.


Olcsó eladó új és használt burkolható fedlap. Csatornarekonstrukció db önszintező akna fedlap beépítése. A fedlap lesüllyesztésének kivitelezési munkáira önkormányzat a Baranya-Víz Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések