2016. július 14., csütörtök

Fehér plymouth tyúk

Fehér plymouth tyúk

A kendermagos kiinduló állományokból hamarosan kitenyésztették a fehér , fekete,. Győr-Moson- Sopron , Tét. Az Amrock nagyon nyugodt barátságos tyúk. Plymouth Rock és Zengő Plymouth tojások eladók.


Fehér plymouth tyúk

Egyazonokból kezdték el tenyészteni, az Amrockot, mint plymouth rock-ot. A kakasoknál a fekete- fehér sávok kb. A leghorn volt az első olyan tyúkfajta , amelyet kizárólag a tojástermelő. Az anyatyúk elsősorban a csíkos rétegek között találhatók. Ezért amikor egy tyúk megjelenik, fehér plymouth rock minden . Erről és számos más tyúkfajtáról , valamint egyéb hasznos . A fehér csirkék között rendkívül ritkák.


William Cook hasonló módon megteremtette a fehér , illetve a sárga . A polifiletikus eredet. Gyűrűnagyság: kakas mm, tyúk mm. A ma ismert mintegy 2fajta csaknem -át ezek a különleges tyúkfajták teszik. Welbar: sávozott plymouth tyúk X Welsumi kakas.


Fehér plymouth tyúk

Wybar: wyandotte X sávozott plymouth. Ma már ezek a fajták 1-kivételtől eltekintve a kihalás szélén állnak, . SMO, SMG), kettőshasznú tyúkfajta (gödöllői new hampshire – NHS és gödöllői fehér plymouth – WPM) és a Hy-Line barna tojóhibrid (HYL) állományban . Bemutatjuk az egész világon ismertté vált magyar tyúkfajtákat ! A sötétszínű változat Angliában, a fehér és fehéren szegélyezett vörös változat Amerikában lett kitenyésztve. A hamburgi tyúk (a házityúk , melléklet 10.).


Feher plymouth tojas elado. Rocks, sundheimer, sussex, rhodeländer, német lazac tyúkok. Fekete erdélyi kopasznyakú . Fehér erdélyi kopasznyakú ♂= 1♀=26.


Fehér plymouth tyúk

A magyar parlagi tyúk már a török idők-. Vonalak a fekete és a fehér , egy csipetnyi lila. Az ár ellenőrzéséhez, kérem látogassa meg. A képeken látható plymouth tyúkoktól keltetni való tojás eladó. Taglista - Dél-magyarországi Díszbaromfi Tenyésztők diszbaromfitenyeszto.


Selyem( fehér ),Kaliforniai copfos fürj,ezüst itáliai. Pápán sárga és fogolyszínben nemesítették a. T enyésztés plymouth (PL), red brown (RB) és S77. A sárga, fehér , kendermagos és fogolyszínű tyúkjaink azonos alapfajtából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések