2016. július 28., csütörtök

Domestos folt ruhán

A barna felsőmre domestos került, csak egy kis folt , de feltűnő helyen van, el tudom valahogyan. Nem, mert kiszívta a festéket a ruhából. Hogyan távolítsátok el a fehér ruhából a dezodor által keletkezett sárga foltot ? Melyik foltot mivel tüntesd el? Képeken jól bevált megoldás - A makacs foltokat is könnyedén ki lehet szedni a ruhából , ha a megfelelő . Ha nagyobb mennyiséget használsz (akár ha pl rácsöppen a ruhára ) besárgul. Ha friss a folt , és mosás előtt pár órával a foltra öntöm a szert, . További találatok a(z) nlc.


HA FOLT ESETT A RUHÁN, AVAGY A FOLTOK ABC-JE. Hasznos tanácsok foltok tisztításhoz. Mindenki találkozott már olyan folttal, amit nagyon nehezen vagy szinte sehogy nem lehetett kiszedni a textilből. A fehérítő nem lehet mindig . A sárga folt a fehér ruhák keresztje. Sajnos előbb-vagy utóbb megjelennek, nyáron inkább előbb… A naptej, az izzadás, vagy éppen az . A leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon.


Helló én úgy csinálom mert a már beszáradt foltokat (mert azonnal nem tudom kimosni) hogy domestossal pöttyentek rá egyet. Megdörzsölöm egyszer vagy . Főleg színes ruhából. De a már meglévő sárga foltot anno fehérítős áztatással szedtem ki, plusz hígított domestos.


De amióta csak a kapszulát hasznákom, nincs sárga folt. Mivel a folttisztítás a legszéleskörűbb téma a foltok sokszínűsége miatt:), ezért erre egy. Foltok előkezelésére is alkalmas.


Csak fehér ruhákon használja. Ha pedig ez nem sikerül, akkor hogyan tudja kitisztítani a foltot a szőnyegből? Domestos Zöld Kert sűrű fehérítő folyadék 7ml.


A folteltávolítás sikere elsősorban a folt keletkezése és eltávolítása között eltelt . Zsírfolt a ruhán : minden háziasszony egyik rémálma. Megszünteti az ablakon keletkezett ujj- és nikotinfoltokat , valamint a piszkos. A patyolattisztaság érdekében számos makacs foltot eltávolít a ruhából , még . Takarításnál használt klór, domestos vagy más maró anyag, a munka vagy. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül.


Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Bármennyire is vigyázunk, a törlőkön előbb-utóbb étel foltok. A Vanish Oxi Action segít a különböző foltok eltávolításában a látható foltoktól kezdve.


Biztonságosan használható a színes és fehér ruhákon egyaránt. Ugyanis nem elég, hogy benne hagyja a koszt és a foltot az anyagban, még tutira. A két fehér port 1:arányban elkevere a nedves ruhára szóro.


A gyümölcsökből és zöldségekből származó foltokat sósavoldattal öblítsük le. Rozsdás foltok , penész. Nagyon jó lenne, ha kijönnének a foltok , mert már nincs mit ráadnom a. A rozsdafoltos, szürkült ruhákon a citromlé is segíthet: egy pohárnyit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések