2016. július 22., péntek

Gorenje smartflex mosogatógép használati utasítás

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A- teríték Kosarak száma: Total AquaStop védelmi rendszer TotalDry szárítás . A mosogatógép használható 3intablettákkal is. Ebben az esetben nem szükséges külön öblítő adalék használata ,így a készülék használata egyszerűbb, ami . Olvassa el figyelmesen a megvásárolt termék használati útmutatóját. A működési módok részletes ismertetése a használati utasítás megfelelő fejezetésben . Gyors működési útmutató. A részletes működés megismeréséhez olvassa el a használati utasítás megfelelő részét. Kapcsolja be a készüléket.


Használati utasítások. Többé nem kell aggódnod a nagyméretű lábasok miatt sem! Igazítsd el a lehajtható tüskesorokat úgy, hogy. A Gorenje megalkotta a Smartflex technológiát mellyel időt, energiát.


SmartFlex mosogatógépek Tökéletes eredmény Tökéletesen felkészültek a feladataid elvégzésére Az élvonalbeli technológiai megoldások használata. BOSCH SMV45EX00E Beépíthető integrált mosogatógép. Mosogatógép tisztító tabletta, db, extra mosási ciklus nélküli használat.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU. Ránézésre sem tűnik egyszerűnek a használati útmutató, ezért itt egy rövid .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések