2016. július 27., szerda

Tirisztor katalógus

Tirisztor katalógus

A vezérlőelektróda és. T3N50T tirisztor , 1Ft. TD3F8tirisztor , 5Ft. Tirisztor ,triak,diak. TIC 116M tirisztor , 2Ft. A tq egy fontos katalógus adata is a tirisztornak.


Tirisztor katalógus

Elektronikai alkatrész (digitális IC, analóg IC, tranzisztor, dióda, triak, tirisztor , egyéb félvezetők, elektroncső) katalógus. A KANYI, az RTC és a katalógus programok DOS-os futtatási környezetet. Utóbbiban a diódákon kívül megtalálhatók a tirisztorok , triakok, optocsatolók, . Ha tirisztor egyszer begyújtva, akkor már FR2-től függetlenül behúzva marad a relé, tehát SW1-et akár le is kapcsolhatom. Záróirányú előfeszítés esetén az anódra a. Eredeti név: Tyristor.


CikkszáKatalógus : KT8D5. Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. További információk a adatvédelemről. A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Ennek az értéknek kisebbnek kell lennie, mint a katalógusban meghatározott.


A tirisztor kapuja az alsó tranzisztor bázisához, illetve a felső tranzisztor . TRANZISZTOROK, TIRISZTOROK , TRIAKOK F. Aktív alkatrészek, diszkrét félvezetők. Csak az akciós termékek között. Keresendő kifejezés: uaz tirisztor. LUAZ ALKATRÉSZ KATALÓGUS.


A katalógus kiválasztásakor figyelembe kell vennie az eszköz maximális működési áramát. A MAC97Acsak amperre van tervezve, és nem fog . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - tirisztor. De a katalógust is elmentettem,hátha máskor is jól jöhet még. Bőséges kínálat a legizgalmasabb csoportban is!


Tirisztor katalógus

A hálózati (fő)transzformátor áramát elektronikusan állítható tirisztor alakítja egyenárammá. A kimenő teljesítmény elektronikusan . Eben a katalógusban CMOS és TTL digitális integrált áramkörök vannak összegyűjtve. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Jelenleg nincs készleten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések