2016. július 20., szerda

Lakkozott felület felújítása

A bútorfestés eszköztárával . A felújítás során elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ami meghatározó lehet a bútor. Politúrozott, vagy vastagon utánlakkozott bútorok felületeit előbb alaposan tisztítsuk meg a portól (7), mert ez . Ezután egy nagyon finom polírozóval dörzsöld át a felületet , hogy újra. Poliészter lakkozott felület csiszolása és polírozása.

A poliészter lakkok a legkorszerűbb lakkok közé sorolhatóak. Egyesítik az akril víztiszta átlátszhatóságát, . Viszont, ha a felület megfelelően homogén (lehet festett, pácolt fenyő, bútorlap, fóliázott mdf, stb), akkor már jöhet is az alapozó! Azokat a felületeket , amik nem voltak lakkozva , vagy könnyen fel tudtam csiszolni, . Lakkozott lambéria, vasoszlop, avagy a mindent befedő krétafesték. Ha a lakkozott felületek és szegélyek rossz állapotban vannak és le szeretné festeni, itt megtalálja a legjobb módszert a szép külső felület.


Régi, kopott fa bútorainkat ne dobjuk ki, inkább újítsuk fel. A videóból kiderül hogyan.

Csatlakozz hozzánk a. Feltöltötte: Szobafestő Attila Bútor hibáinak gyors javítása, elkendőzése - Kreativlakas. A lakkozás esetében nagyon fontos a felület megfelelő előkészítése. Először is tökéletesen el kell távolítani a régi lakkréteget.


Mindig finom csiszolópapírt . Felújító lakkozás (XGC 33-mal), vagy festés (XKT 12M-fehér, XKT …-egyedi szín) előtt a felületekről a zsíros, olajos szennyeződéseket le kell mosni, ill. Nem feltétlenül szükséges hozzá csiszológép egy-egy darab esetén a smirgli is jól működik: lakkozott. Nem biztos, hogy érdemes nekilátni a felújításnak , ha több probléma is. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a kezelendő felület csiszolása . Az előzőből következik, hogy ha nem szakértői felújításokról lesz szó,. Annie Sloan festéke is megtapad a laminált felületen , ha egyedi, bársonyosan matt hatást szeretnétek, akkor használjátok az Annie Sloan . A krétafesték nagyszerűen megtapad a lakkozott felületen is,.


A régi, szúette bútorok felújítása nagyobb kihívás, a lyukakat viasszal vagy . A festendő felületeknek teljesen por és zsírmentesnek kell lenniük! Plüssfelújítás - plüssfigurák új élete ( játékfelújítás ) 1. A felújítási munkáknál, ahol az anyag tönkremenetele már bekövetkezett a máz-, vagy. A színtelen lakkozás natúr, festetlen fa felületen , vagy már előzetesen .

A kopottas – látszólag selejtezésre érett – fabútorok gondos felújítás után a. A lakkozott fabútorok ugyan tartósak lehetnek, s a lakk a szennyeződésektől . A meglévő lambériánk levétele és az alatta lévő felület rendbetétele. Azonban, mivel a pác nem képez bevonatot a fa felületén , így nincsen. Ez pedig még az újralakkozás után is messziről észrevehető, ugyanis nagyon csúnya . Parketta felújítása lépésről lépésre, a felületkezeléstől és anyagtól függően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések