2016. július 28., csütörtök

Kerti ötletek téglából

A betontéglát nemcsak a kert egyik eldugott sarkában tárolhatjuk, hanem akár izgalmas és mutatós dekorációt, illetve hasznos kerti elemeket is . A kaspótól a vízesésig, számtalan dologra felhasználhatod. Egy kert sosincs kész , mindig akad tennivaló, vagy jön egy új ötlet , amit muszáj . Pedig számos jó ötlet van arra, hogy ezekből igazán szépet, mutatósat tudjunk alkotni. A bontott tégla maga egy olyan dekoratív építkezési . Kiváló ötlet a beton téglával körbe rakott kiskert.

Nagyon egyszerű elkészíteni, és máris könnyebb a kertben étkezni. Az Ötlet Mozaik egy régebbi számában bemutatott kisebb kerti téglatóhoz hasonlót képzelt el Vincze János kolozsvári házuk kertjébe. Elkészítéséből családi . Tégla – egy remek, tartós, látványos kültéri járófelület – ötletek.


Kreatív megoldásokat mutatunk, melyben akár bontott téglából vagy újonnan vásárolt téglából is . Mi minden készülhet régi bontott téglából ? Ha pedig további ötleteket szeretnétek kerti utak témában, akkor itt találhattok . Téglából ház, lélekből otthon!

Kerti út kicsit másként . Rusztikus kerti járdák régi téglából. Lényegesen olcsóbb a térkőnél, és ha nem zavarnak a . Nov Ha beköszönt a tavasz mi is egyre több időt töltünk majd a szabadban. Akinek kertje van, pontosan tudja, milyen kellemesen is el lehet tölteni . Green Roofs and Great Savings – Greenest Way- Green Roofs and Great Savings – Greenest Way An eco-friendly roof has lots of benefits at monetary, habitat . Ha ránézünk nem gondolnánk, hogy használt téglából készült. Yardideas You are in the right place about garden front yards curb appeal Here we offer you . Bontott tégla felhasználásával mediterrán hangulatot hozhatsz a saját kertedbe!


Itt van néhány kedvcsináló fotó! Dec This Pin was discovered by Koski Asdiu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


A kézzel készített bontott téglából belső boltívek, kandallók,. Vagy akár a kertbe vezető gyalogutat is érdemes lehet bontott tégla burkolattal . Azonban az utóbbi időben megtudtuk, hogy ezekből a beton téglákból rengeteg hasznos dolgot lehet készíteni. Például kerti bútort, kerti dekorációt, főzőállványt.


A következő ötletek segítségével a kertedet egy darabka mennyországgá varázsolhatod. A vörös téglából kirakott út mindig népszerű.

Sep A kertben való grillezés remek lehetőséget ad arra, hogy családtagjainkkal, barátainkkal kellemesen eltöltsük a szabadidőnket. A kerti grillező, ha igényesen van elkészítve, optikailag is jól mutat . Ezek a bútorok és kerti tárgyak, építkezésnél használt téglából és raklapból készülnek. Remek ötlet , a kerted csodás fényekben fog pompázni . A grillező, vagy kiülős részt érdemes leburkolni vele, de a közlekedőutakon is jól mutat. A tégla csodákat tesz a kerteddel !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések