2018. február 12., hétfő

Generátor üzemi hőfok

Nem tudom mi a normális üzemi hőmérséklete a generátornak. Tulajdonképp meleg, mert át veszi a motor hőfokát. Ennyire nem lenne szabad felmelegedni.


Opel Astra elektromos hibák - Hobbielektronika. Hűtőgép kompresszor - Hobbielektronika. Nézd meg hőkamerán, hogyan melegszik fel a hidegen.

De érdemes-e cserélni a generátor szabadonfutóját, vagy a. Az hogy enyhébb időben 8-km alatt eléri az üzemi hőfokot és utána tartja is, . Tehát a hideg szó korántsem a telet jelenti, hanem az üzemi hőfok alatt lévő motort . Ha jó a generátor , és megfelelő azt akkumulátor is, akkor éles erős fénnyel . A mérés azonban az összes védő burkolat eltávolításával üzem közben készült, ami biztonsági szempontból nem elfogadható. A jobboldali mérés a generátor. Indukciós motor és generátor gépkönyv.


A megfelelő üzemi hőmérséklet. Segítségével nyomon követhető egy villamos motor, generátor üzemi hőmérsékletének alakulása, és így megelőzhető annak túlhevülése.

Az érzékelő az egész . A gázolajhőfok -érzékelő szonda szerepe a motor leállításának letiltása, akkor, amikor a . Ugyanis a régen „bebetonozott” 1V nem minden üzemállapotában a. A Fordhoz hasonlóan a BMW is a motorvezérlőből szabályozza a generátort. C, a maximum 1V, a minimum pedig 1V. Hozzászólások logout.


Ennek biztosítására a motor üzemanyaggal működik. A generátor a motorhoz csatlakozik, és elektromos áramot generál. A jelenség hasonló a kerékpár . Egyik nap felmelegedett a hőfok már majdnem 130-at mutatott. Ha az álló autó alapjáraton ketyegő motorral pontosan tartja az üzemi hőfokot akár órákig is, . Mezőgazdaságban használatos erőgépek karbantartása, üzem közbeni ellenőrzése.


Hibás hűtővel a motor nem üzemeltethető! Hagyja, hogy a kotrógép elérje az üzemi hőfokot , mielőtt munkához lát vele, különösen hideg időben ügyeljen erre. Normál üzemi hôfokon a kijelzô nem. Az üzemanyagtartályban levô üzem - anyag mennyiségét mutatja.


A csomagtartó mögött pöfög a generátor , amelyben a fahasábok. Mivel az üzemi hőmérséklet eléréséhez nagyjából negyedóra .

Továbbá, ellenőrizze a generátor szíj feszességét, mivel a generátor hatékony működése biztosítja az . A validálható autokláv nélkülözhetetlen összetevői: gőzgenerátor , vákuumrendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések