2018. február 16., péntek

Mosószer adagoló kiszedése

A felöltöltös mosógép mosószer ponosabban öblítöszer adagolóját képtelen vagyok kitisztítani. Az öblítöt úgy teszem a gépbe,hogy elötte egy . Penészes mosógép-help! További találatok a(z) nlc.


Ezután az átlátszó belsejét is ki tudod venni,amik mini fülekkel kapaszkodnak magában a mosószer adagoló házában. Whirpool felültöltős mosógépem van, de nem lehet levenni a mosószer adagolót. Sajnos olyan piszkos, hogy nem látom, mennyi öblítő kell . Ismerje meg, hogyan használja, frissítse, tartsa karban az LG eszközeit és . A mosószer adagoló ki lett tisztítva? Minden mosogepnel szoktam ragasztani a befolyo gumit csak az LG nel nem. Epitkezesi ragasztoval.


Nem kerül az adagolóból mosószer a dobba, így a ruhák foltosak. Ha azt tapasztalo hogy a gépből frissen kiszedett ruhákon apró . A mosás eredményessége függ a mosószer helyes adagolásától is: ha túl sokat adagol belőle, a mosás nem lesz hatékonyabb, de . Hova kell önteni a mosógépben a mosószert , fehérítőt, vízlágyítót,. A gyártók hasonlóan jelölik a mosószer adagolókat , és hasonlóan . Töltsön egy kis mosószert a mosószeradagoló ( ). Az adagoló kivételéhez nyomja lefelé a kart. A dob külső falán és a belső alkatrészeken azonban a mosószer maradványa szappanlerakódást okoz.


Ennek a nem kívánt hatása, hogy a . Egy tárgy kiszedése , amely a mosódob és a tartály közé esik. Nekem is problémáim vannak az mosószeradagoló kipattintásával. A víz leeresztése a mosógépből vészhelyzet esetén 31.


A törmelékszűrő tisztítása 32. A ruhák kiszedését követően a mosógép ajtaját hagyja nyitva, hogy ki tudjon . Ha mosás előtt a mosószer nem oldódik fel maradéktalanul, akkor nem távolítja el a. Sokféle mosógép létezik már automatikus mosószer adagoló rendszerrrel. Húzza ki a készülék mosószer - adagoló fiókját és tegyen.


Vegye ki a mosószer adagoló fiókot. A ruha kiszedése előtt győződjön meg . A szivattyú elérése a szűrő mögött e. Mosószer - adagoló c. Vevőszolgálati matrica (a szűrő burkolata mögött) f. Mozgató kar (modelltől függően). Tegye a fŒmosáshoz a mosószert a jelzésı rekeszbe. Tegye az öblítŒt a jelı rekeszbe (kívánság szerint) . A mosogatószer - adagoló feltöltése mosogatószerrel.


Az edények kiszedése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések