2018. február 5., hétfő

Purhab obi

ProIDEA termékinformációs katalógusban. A vakolást ez esetben a falazat kiszára. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - válaszfal tégla. A Mátratherm NF tégla belsõ teherhordó falak építésére alkalmas. Ezt a terméket akciós áron kínáljuk!


Leier válaszfal tégla. LEIER égetettkerámia építőanyagok,. MÁTRATHERM termékcsalád. Az itt megadott tégla árak gyári árak , nem tartalmazzák a raklapok és a csomagolás.


A fehérház akció feltételei: főfal, válaszfal , habarcs áthidaló egyszerre történő megrendelése. Vásárlás: Tégla, falazóelem árak , eladó Téglák, falazóelemek. Akciós Tégla, falazóelem ár ! Online boltok, akciók. Ft Nettó ár : 5Ft.


A teherhordó és homlokzati falazóelemeken kívül a rendszerhez válaszfallapok és áthidaló elemek. Az árak az esetleges behajtási költségeket nem tartalmazzák, behajtási . A termék egységárát nagy mértékben befolyásolja a rendelni kívánt mennyiség, kérjük, keresse . Termék megnevezése, Termék ára. Porotherm S elem magas áthidaló.


Egyéb égetett kerámia termékek. Válaszfaltégla 1 100x500x2. Leírás: 10cm vastag nem teherhordó válaszfalak építésére alkalmas. Főoldal-Tetőcserép akció.


A fenti linkre kattintva átkerül . Anyagszükséglet, Rakatnorma. Megnevezés, Típus, Leírás, Ár Bruttó. Beton válaszfaleleLakó-, üdülő-, közösségi-, ipari-, mezőgazdasági és egyéb. Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron van, Ajánlatkérés. Még jobb árat szeretnék!


Letölthető dokumentumok. Síkracsiszolt válaszfal tégla. A megadott árak nem tartalmazzák a raklap és . The Porfix Tégla árak Images. Mályi Tégla termékek Debrecen.


Alkalmazás: A Silka burkoló téglák kéthéjú homlokzati falszerkezetek külsõ, idõjárásálló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések