2018. február 22., csütörtök

Wilo csúszógyűrűs tömítés

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig . Csúszógyűrűs tömítés. Ezek a szivattyúk elterjedtek az egész világon, fűtésre, hűtésre,br . Forgásiránytól független, kényszer-öblítésű csúszógyűrűs tömítés. A csúszógyűrűs tömítés cseréje. A tengely tömítése , más néven csúszógyűrűs tömítése dupla tömítés , amely . A motor a cég saját gyártású egy.


A DaoLin Kína egyik vezető wilo szivattyúgyártó gyártója és szállítója. A legjobb wilo szivattyú pecsét nagykereskedelmi szolgáltatást kínálunk jó áron. Rendelési információk. A közegoldali tömítést egy forgásiránytól független csúszógyűrűs tömítés , a motoroldali tömítést egy sugárirányú tengelytömítés biztosítja.


Tömítés motoroldalon. NBR csúszógyűrűs tömítés. Szivattyúház, PP-GF30. WILO Magyarország Kft. Ehelyett könnyen karbantartható csúszógyűrűs tömítés kazettát alkalmaznak.


Ezen tengelytömítések. Grundfos , szivattyú, búvár szivattyú, merülő szivattyú, zsomp szivattyú, úszókapcsolós szivattyú, szivárgó víz, talajvíz szivattyú, szennyezett víz szivattyú,. Cikkszá00200232Kategória: Szívattyúk.


Wilo keringető szívattyú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések