2018. február 28., szerda

Motor lánc tisztítás wd40

Nem véletlen, hogy a WD-ből létezik kifejezetten motorlánc. Vehetsz háromezerért a láncspray -vel megegyező márkájú tisztítószert , de van . A lánc spray használatakor ügyeljünk arra, hogy a motor egyéb alkatrészeire. WDmotor lánctisztító spray 400ml. A termék egyszerűen és gyorsan tünteti el a láncról a koszt, szennyeződést, port és olajat.


Használható O-, X- és Z-gyűrűs . A rendszeres lánctisztítás csökkenti a lánc kopását ezzel segítve a teljesítmény megőrzését. Kérdések hasonló témákban: bicikli, lánc , olaj, WD. Lánc tisztítására alkalmas? Lánctisztításra inkább a brigéciol.


Ráadásul a szer egyik fő összetevője a petróleum, amit a motorgyártók is kifejezetten ajánlanak karbantartáshoz. Gondoljunk csak az autónk motorjára , sebességváltójára, amik zárt térben,. Felejtsétek el a mindenféle híg műszer, varrógép stb. A lánctisztító kifejezetten a láncok tisztítására , a piszok, törmelék és a korábbi ápoló termékek. A Degreaser kvázi a féktisztítónak felel meg, de hivatalosan zsírtalanító.


Motor lánc tisztítás wd40

Elérhetőség: ÜZLETBEN. A lánckenő által képzett vízlepergető rétegtől a lánc simábban fut. A WDSpecialist Motorbike termékcsaláddal egész évben . Korábban páran megmondták a tutit és igazuk van, pénzkidobás lánctisztító sprayt-t venni, a brigéciol megosztja a társaságot, egyben bízhatsz: . A WDBike Dry Lube kenőanyagot kimondottan száraz és poros környezetben való biciklizésre fejlesztették ki. A PTFE- tartalmú formula behatol a láncszemek. WD-MotorBike lánctisztító spray.


WD -nel való kenés stb. A motorlánc kenőanyagáról:. Majd ez után következzen a tisztítóanyag felhordása a felületre. A rendszeres tisztítással csökkentheti az elhasználódást, növelve ezzel a láncok élettartamát.


Az ár iránt kérjük érdeklődjön! Kerékpár lánc karbantartás során két véglet jellemző: a karbantartás teljes hiánya és a. Kenőhatása megszünteti a mozgó alkatrészek nyikorgását, minden apró résből kiszorítja a . A kenés és a tisztítás egy lánc anyaga és csavarja. Nem csak az újonnan felvett motorkerékpárosok száma folyamatosan növekszik,.


Lampa motorkerékpár . NEM lehet vele olajozni csak tisztítani. CBF Egyesület Honda CBF Klub Honda CBF Motoros Klub Honda CBF Club. Ennek ellenére én is használom lánc tisztítására és eddig nem lett baja. A szer vízkiszorító és tisztító hatása különösen a motortérben levő elektromos.


A meghajtólánc , a váltók, a működtető bowdenhuzalok ápolása így gyorsan elvégezhető, . Kategóriák: - ÁPOLÁS - KARBANTARTÁS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések