2018. február 16., péntek

Kavicsbol diszek

Olcsó, nem igényel sok törődést, és jól bírja az időjárás viszontagságait: a kő és a kavics minden kertben megállja a helyét. Kreatív ötletek kavicsból : kavicsból készült képek ,kavicsokból készült tárgyak, kavics dekorációk, kavicsfestés, ,kerti kő dekorációk, egyszerű kézműves ötletek. Ha szeretnéd bevinni egy kis természetet a lakásba, azt egyszerűen megteheted kavicsos dekorációk segítségével. A rusztikus stílus kedvelői . A folyami kövek csak fekszenek a folyókban és patakokban, hosszú évek során nyerik el kinézetüket a víz sodrása által.


Ezek a kőzetek gyönyörű, természetes . Fogj egy adag kicsi kavics ot, egy lakkfilcet, és már kezdheted is. Fess rájuk mintákat vagy pozitív szavakat, és tedd a növények cserepeibe. Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvednek a kertben felállított, miniatűr kőházdíszek. Korábban a témában: Mesés varázslat . Metál arany dekor spray-vel lefújt kavicsok – látványosak asztali dekorációként.


Uszadékfából, festett lapos kavicsokból készült ez az ötletes fali dekoráció. Csodálatosan szép kerti díszek kavicsokból. Szélesi Ferenc - Főkertész. Egy szép váza elkészítéséhez nem kell más, mint egy ragasztópisztoly. Mivel nyáron egyre több időt töltünk a kertünkben, a kötelező kerti munkálatokon túl egy-egy kedves kis dekorációval fel is dobhatjuk azt.


Mutatom is, mire gondolok: kavics kavicsfestés kavicsdísz. Források a képekre kattintva! Dekorációs célra persze barkácsáruházakban is vásárolhatunk néhány zsacskónyit, mert hangulatos díszek fontos kellékei. Virágkötészeti kellékek, dekoráció és ajándék webáruház. A kavics mint burkolóanyag – látványos megoldások.


Mozaikkép kavicsból , mozaiklapokból. Kavicsból kaktuszt – Ötletes DIY dekoráció minden otthonba. Első ránézésre igazinak tűnnek, másodikra pedig nagyon . Carrara márványkavics fehér mm . További ötletek a következővel kapcsolatban: Kavics , Kavicsfestés és Állatok.


Mit gondolsz, a te otthonodban is jól jönne egy kavics lábtörlő? Amire szükséged lesz: - padlószőnyeg darab, vastag filc, vagy gumi alap. Ajándékba is tökéletesek, de méltóképp díszítik az otthonunkat is. Kagylóból Készített Díszek Kavicsfestés.


Mindig nagy öröm az olvasói megkeresés, legyen az bárminemű visszajelzés, vagy épp témajavaslat, ötlet. Hiszen mi nap mint nap azon .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések