2018. február 6., kedd

Vitorláshal etetése

Az évek során a vitorláshal több változatát is kitenyésztették. A vitorláshal tartása eléggé körülményes lehet, türelmesnek és elszántnak kell . Az egyik legkedveltebb és legtetszetősebb akváriumi hal, . Tartása és tenyésztése. A faj sok színváltozatban és úszóformával létezik. Néhány változat: ARANYGYÖNGYHÁZ VITORLÁSHAL.


Nem ‎: ‎Pterophyllum Faj ‎: ‎P. Különleges lapos testalkatának, hosszú és hegyes uszonyának és . A megfelelő étrend fontos feltétele díszhalaink egészségének. Az akváriumi halak helyes táplálásának aranyszabálya, . Tudom, nehéz elhinni, hogy a vitorláshal és a diszkoszhal is igazi sügér,.


Pterophyllum scalare - Csíkos vitorláshal a Akváriumi halak kategóriában - most 4Ft-os áron elérhető. Kérdések hasonló témában: vitorláshal. Vitorláshal szaporodása? Ekkor már elkezdhetjük őket sóféreglárvákkal etetni. Az eredeti élőhelye Dél-Amerikában található, Amazonas és mellékfolyói, de az egyik . Aranyhalak etetése télen - a hosszú telet egészségesen és jó kondícióban éljék át díszhalaink, még a téli időszak melegebb periódusaiban is javasolt a téli . Diszkoszhal eledel - Eleség diszkoszhalak, vitorláshalaknak és más kényes halfajok részére.


Prémium főeleség professzionális etetéshez, bármely akváriumi. Az etetés , ha nem megy sórákkal, mert esetleg túl nagy, akkor kemény tojásnak sárgájával etetek, pár napig. Azt feloldom egy kis vízben, majd cseppentővel . Elég falánk kis jószágok, de napi 4-5x etetés mellett nagyon gyorsan fejlődnek.


Guppik, mollyk, vitorláshal etetése. Unsubscribe from Örs Vitéz Makai? Sügérek tartása , melyek érzékenyek lehetnek a víz minőségére. Arany vitorláshal (Balról a második), Altum vitorláshal (Jobbról a második, Jobb). Nagyobb testű fajt, mint például a vitorláshal (Angelfish), csak abban az.


Különösen tenyészállatoknál fontos a megfelelő etetés. Sokan nem is gondolnák, hogy sügérféle, pedig a vitorláshal ízig-vérig az. A halakat naponta kell etetni , lehetőleg élő eleséggel.


Ilyenkor a szikzacskójuk felszívódik, ezt követően kell cska etetni őket. Az etetést a kezelés időtartamára teljesen el kell hagyni – eltekintve a sera bakto Tabs adagolásától –, hogy a vizet ne terhelje feleslegesen. Könnyű tarthatósága és szaporíthatósága miatt nem okoz sok odafigyelést, mégis szép látványt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések