2018. február 15., csütörtök

Einhell autó polírozó

BOLT INFÓ, VÉLEMÉNYEKIRÁNY A BOLT. Hasonló autó polírozó óriási választékban országos házhoz szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban. Einhell BT-PO autó polírozó.


A gyári csomagolásban található egy sokrétű polírozó és csiszoló csomag, amely az alábbi eszközöket tartalmazza: darab szivacskorong pl. Tekintsd meg a termék információit. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.

Az új kivitelű polírozógépeket már lépcsőzetes. Minőségi kúra után éveket tagadhat le az autó. Megbízható eszközök, elérhető áron, gyors szállítással. Kézhez álló, masszív polírozógép a fáradságmentes autófényezéshez.


A textil polírozó korong a polírozószert felviszi a polírozandó felületre, . CC-PO autó polírozó termék fő termékképe. Kérjen tőlünk árajánlatot! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Alkalmas polírozásra, felület felcsiszolásra.

Erőteljes, strapabíró motor és hajtás. Csiszoló, polírozó , köszörű kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A licit tárgya: autó polírozó gép.


EINHELL márkájú, két év garancia volt rá. Ausztriában vásároltam pár éve, mikor kint dolgoztam, új ára 49. Jellemzők A Power X- Change termékcsalád tagja Könnyen kezelhető, erős polírozógép Könnyen elérhető k . Súlya és súlyelosztása megfelelő. Köszönhetően a puha fogásnak a készüléket biztonságosan lehet kezelni bármikor, projektekre mint például autó polírozás , elvégezhető gyorsan és alaposan. EINHELl autó polírozó - Foxpost - Jelenlegi ára: Ft.


A gép paraméterei és tartozékai: - 230V - 110W - hálózatra kapcsolva búg - olyannak ajánlom, aki ért . A csomagolásban található egy polírozó és csiszoló csomag, amely az alábbi eszközöket tartalmazza: darab szivacskorong pl. Lakkozott felületek ? Jó fogású, kényelmes kétkezes polírozó , kiválóan alkalmas autópolírozásra. Polírozó -csiszolókorong átmérője: 1mm . MISTER TOOL márkájú, osztrák gyártmányú!


Két év garancia volt rá. Parkside 1x használt. Tulajdonságok POLÍROZÓGÉP PWP BNagy teljesítményű .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések