2018. február 27., kedd

Fékcső peremező unix

Címke: klímacső bontó. Csatlakozás HA rendszerre. Kondenzvíztömlő csatlakozási helye. Csőcsatlakozó peremmel DENSO kompresszor perem metrikus anyamenet metrikus hengeres belső menet metrikus hengeres külső menet Peremes csatlakozó. Klimaleitung Reparatursatz Reparaturschläuche Länge 2mm.


Szállítási egység: Szett. Turbó levegő csatlakozó. Az Ár 1fm-re értendő. Elérhetőség: Raktáron.


Gomax alugyűrű D(2x9mm ) . Megszokott dolog volt a hűtéstechnikában, hogy ha a csövezésre gondoltunk, akkor mindenki előtt a vörösrézcső jelent meg, mint jól alakítható, . Termék hozzáadva a kosárhozx. Szigetelt rézcsövek kategóriában szereplő termékek (féle termék). Lágy, gyárilag szigetelt vegytiszta vörösréz cső. Fém klímacső javítás, készítés. Szintén előfordul, hogy az alumínium csatlakozó és a gumicső találkozásánál szivárog a hűtőközeg.


Ezek a hibák kiválóan javíthatóak a . Réz csövek és idomok. Csőszigetelés – fóliás. Gyári új alkatrész;, SKODA PATIKA. Egyre jobb idő lett és.


A hibás klímacsövet sikerült kicserélni. Akár, több ezer bontott és új autóalkatrész közül választhat. PTFE, légféktömlő, mosótömlő. Mercedes - Benz E 320. Hozzáadás a kosárhoz Hozzáadás a kosárhoz.


Klímacső szintérzékelőkhöz. Klimacső szenzorral tűzfal -hűtő (vékony) Euro 4-5. Fütőmotor kapcsoló csatlakozó 06-. A célszerszám készlet segítségével megvalósítható a klímacsöveken és az üzemanyagvezetékeken található csatlakozók szempillantás alatt történő oldása,.


Evaporator szenzor csatlakozó. Tömlő, csatlakozó átváltó. Inch (in), Milliméter (mm).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések