2018. február 7., szerda

Keiki paszta készítése

Délkelet- Ázsiából származó talajlakó orchidea. Orchideák alvórügyeinek fejlődését serkentő természetazonos fitohormon tartalmú készítmény. A paszta más, silány (általában sárga színű) . Cumbria ( orchidea ): gondozás és szaporodás otthon.


Ebben a tekintetben a növények a virágzás alatt annyira különböznek.

A dúsan virágzó mediterrán és dézsás növények . Az orchidea virágzási ideje hosszú, és akár négy hónapig is eltarthat. Amikor nem virágzik tápozzuk: az orchidea két virágzás között is fejlődik,. A keleti kultúrákban nagy tiszteletben részesítik az orchideákat. Kínában az orchidea virágait szelleműzőként és rontás ellen használják. Gyakran előfordul, hogy a cumbria orchidea nem virágzik évekig.


Mit tegyünk ebben a helyzetben?

Mindenki nagy kedvence, a lepkeorchidea hosszú hónapokig szép virágokkal ajándékoz meg minket. Mivel a videó korábbi verziójánál többen is jeleztétek, hogy nem érteni rendesen a szöveget, feltöltöttem újra a. Feltöltötte: KertTV - McMenemy Márkkal Orchideák gondozása. Ne dobjuk ki elvirágzás után a csodás.


Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan lehet az orchideát virágzásra serkenteni. Vásároljuk direkt az orchidea számára előállított tápoldatot. Ez serkenteni fogja a virágzását. Virágzás után vágjuk vissza a . A virágzási idő átlagosan három hónapig tart.


Amikor a phalaenopsis orchidea virágzik , a kérdésre adott válasz elrejti a kísérleti válaszokat a. Mindenekelőtt permetezik a növekedést serkentő szert. Az orchideák virágzása is befolyásolható, virágzásserkentő tápoldattal, bár elsősorban a megfelelő környezeten és a helyes gondozáson múlik . Ekkor a növény nem fejlődik, nem virágzik , víz- és tápanyag igényük a. Miután a gyökerek elkezdnek rothadni, az orchidea egy ideig virágzik. Javasoljuk, hogy növelje a növekedést serkentő anyagot erre a vízre.


A papucsorchidea minimális hőmérsékletigénye a télen °C.

Fito tápoldatot orchideákra, . A legtöbb orchidea faj esetében használható, növekedést serkentő tápoldat. Növeli a vitalitást és elősegíti az intenzív virágzást. Használja tiszta vízzel keverve .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések