2018. február 13., kedd

Klímacső csatlakozó

Ennél már csak az fontosabb, hogy a klímacső csatlakozó elemei is hibátlanok, pontosan megmunkált, precíz elemek legyenek, mert – ha a cső egyébkén . Nagy választékban kapható normál és csökkentett falú klímatömlőkhöz egyaránt alkalmazható univerzális csatlakozók. CSATLAKOZÓ - ADAPTER. Termék hozzáadva a kosárhozx.


Szigetelt rézcsövek kategóriában szereplő termékek (féle termék).

Lágy, gyárilag szigetelt vegytiszta vörösréz cső. Fém klímacső javítás, készítés. Szintén előfordul, hogy az alumínium csatlakozó és a gumicső találkozásánál szivárog a hűtőközeg.


Ezek a hibák kiválóan javíthatóak a . Csatlakozó gyűrű - Kompel Kft. Réz csövek és idomok. Csőszigetelés – fóliás. Gyári új alkatrész;, SKODA PATIKA.

Egyre jobb idő lett és. A hibás klímacsövet sikerült kicserélni. Akár, több ezer bontott és új autóalkatrész közül választhat. PTFE, légféktömlő, mosótömlő.


Klímacső szintérzékelőkhöz. Klimacső szenzorral tűzfal -hűtő (vékony) Euro 4-5. Hozzáadás a kosárhoz Hozzáadás a kosárhoz. Fütőmotor kapcsoló csatlakozó 06-.


A célszerszám készlet segítségével megvalósítható a klímacsöveken és az üzemanyagvezetékeken található csatlakozók szempillantás alatt történő oldása,. Evaporator szenzor csatlakozó. Tömlő, csatlakozó átváltó. Inch (in), Milliméter (mm). Kondenzvíztömlő csatlakozási helye.


Címke: klímacső bontó. Csőcsatlakozó peremmel DENSO kompresszor perem metrikus anyamenet metrikus hengeres belső menet metrikus hengeres külső menet Peremes csatlakozó. Klimaleitung Reparatursatz Reparaturschläuche Länge 2mm.

Szállítási egység: Szett. Turbó levegő csatlakozó. Az Ár 1fm-re értendő. Elérhetőség: Raktáron. Gomax alugyűrű D(2x9mm ) . Megszokott dolog volt a hűtéstechnikában, hogy ha a csövezésre gondoltunk, akkor mindenki előtt a vörösrézcső jelent meg, mint jól alakítható, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések