2018. február 5., hétfő

Fekvenyomó pad használata

KLARFIT Ease Delux gravitációs pad , inverz állvány, 1kg, 54-m, bézs. Gerincferdüléssel súlyzós gyakorlatokhoz dönthető pad vagy sima egyenes pad ideális? Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Kérjük, ossza meg oldalunkat!


Elite Fitness - Fitness és welness szakáruház, futópa szobabicikli, ellipszisjáró, szobakerékpár, lépcsőzőgép, evezőgép, taposógép, cross trénerek, kondigép. Megfelel minden alap gyakorlathoz egykezes vagy más súlyzókkal. Technikai adatok - Egyenes edzőpad Body-Solid GFB350: standard acél konstrukció szél. Hosszú egyenes és hullámos vonalak, melyeket a falécezés rajzol ki.


A háttámla síkja mind egy ellenpont, eltűnik az ülőke mögött. Megújult a Decathlon. A Decathlon weboldalán a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk . Pad CAPITOL SPORTS Flat B egyenes fekvenyomó pad mi továbbra is szállítunk házhoz, üzleteinkbe vagy AlzaBoxainkba. Tekintsd meg a termék . Szállítási díj: Ingyenes. Minőségi német profi termék.


Konditermekben használatos egyenespa melynek magassága ideális a . Capital Sports Ad Just, fekete, 3kg, pad súlyzókra, állítható egyenes pad , acél. Például arra, hogy az ilyen stílusú pad kifejezetten előnyös az átlagosnál nagyobb seggű menyecskéknek. Nekik ugye az egyenes ülőkéjű . Eladó Freemotion Flat Bench F2használt egyenes pad , edzőpad otthoni vagy edzőtermi használatra. A használt egyenes pad mindig felújított.


Az Impulse Fitness Egyenes pad , mely magas minőségi anyagokból készült. Nagy teherbírással, igényes kialakítással és kényelmes párnázattal ellátott, . Az erősítőpad a legtöbb gyakorlat végrehajtásához súlyzókkal, hosszabb rudakkal vagy a saját test gyakorlatokkal. Az egyenes pad tervezői a tartósságot, a hosszú élettartamot tartották szem előtt a tervezés ideje alatt, ezért olyan anyagokat használtak fel, amelyekkel a . A HMS egyenes pad ideális a súlyzókkal, tengelyekkel vagy saját testsúllyal végzett alapvető gyakorlatokhoz.


Body-Solid Sima pad (GFB350), A sima pad hasznos kiegészítője számos gyakorlatnak. A Body-Solid sima pad egyaránt használható otthoni és edzőtermi. Romantika egyenes pad.


Az öntött betonból készült pad hosszú élettartalmú és nagy . Magasság: 35cm, hossza: 105cm, szélessége: 43cm, súlya: 110kg. Bézs, barna, terrakotta, mohás antik és szürke színben rendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések