2018. augusztus 10., péntek

Ereszcsatorna ár

Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Csatorna 33-as horganyzott ereszcsatorna fm-es árak , . Ereszcsatorna - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Simplex˝ ereszcsatorna,barna.


Tetőfedés, vízszigetelés.

Horganyzott-ereszcsatorna-re. Colorferr horganyzott acél ereszcsatorna. Marley RG 1ereszcsatorna barna félkerek m. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. A tető-vízelvezetők ezen típusa ennélfogva mérhetetlenül jó ár -érték arányával is önmagáért beszél.


Megnevezés, Bruttó ár. Színes alu = rézbarna, világos szürke, cink szürke. Bádog”-os nem csak „bádog”-gal dolgozik … Ma már!

A bádog fogalma a pédia . Keresés a leírásban is. A mező csak számokat tartalmazhat! Prémium minőség, kiváló árak ! CSATORNATARTÓ, LEFOLYÓBILINCS. Hasonlítsa össze az árakat! VM ZINC horgany táblalemez.


A VMZINC nagyszabású kutatatási és fejlesztési projektjeit az építe. Alu - lefolyócsövek (elemhossz m): D=mm D=1mm D=1mm. Bevonatos alumínium . Termék nem található! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhessen akcióinkról. Minőségi horganyzott acél és alumínium ereszcsatornák kiváló minőségben, akár azonnal, kedvező áron.


A Terrán ereszcsatorna -rendszer a legteljesebb megoldás az Ön tetőjének vízelvezetésére. A rendkívül jó minőség, ellenálló képesség, tartósság. Lindab ereszcsatorna rendszer árak.

LPA cserepeslemezek és kiegészítőik. A horganyzott ereszcsatorna rendszer teljes elemválasztékot nyújt az esővíz- elvezetéshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések