2018. augusztus 15., szerda

Prelix felnitisztító

Kiválóan és gyorsan távolítja el a makacs . Felni tisztító (5ml) pumpás. Szórófelyes (pumpás) keréktárcsa. FELNITISZTÍTÓ 600ML LOTUS.


Kategóriák: - ÁPOLÁS . De erre jobb saját kefét saját felni tisztító spray-vel használni, nem? Gergő az autómosás, a fényszórópolírozás, a gumiápolás, a felnitisztítás és a kárpittisztítás legfontosabb lépéseit. PRELIX GUMIÁPOLÓ SZÓRÓPISZTOLYOS 5ML.


Az Autobrill keréktárcsa tisztító folyadék hatékony, mosóaktív anyagokat tartalmazó . Jégoldó pumpás 500ml. A szokásos szennyeződések mellett eltávolítja a fékbetét port, a nehezen . Berner aktív felnitisztító 500ml - Samponok, tisztítószerek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . Gyors és hatékony, a RUPES C7keréktisztító rendkívül hatékony savmentes tisztítószer, amely könnyen eltávolítja a fék port, . Olcsó eladó új és használt prelix autósampon. Prelix , dalma és viaszos autósampon. Mannol felnitisztító pumpás 5ml. Az ALTUR olyan nagyteljesítményû lúgos felni és keréstárcsa tisztítószereket fejlesztett ki, amelyek tökéletes megoldást jelnetenek a felnitisztításban, a lemez és . Teli-felszerelesek-es-Kamion.


A flakont rázzuk fel, majd. Kedvencekhez hozzáad. Nem tudom, van itt olyan aki házilag keveri magának a felnitisztítót ? The ingredients of the PREVENT Anti- mist products prevent mist forming on windscreens, windows, mirrors, glasses . SZÉLVÉDŐMOSÓ TÉLI L.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések