2018. augusztus 29., szerda

Kiss konténerház tata

Blum bevizsgálási előírások Kihúzórendszerek Fiók. Magassági állítás Matrica Meghajtóegység . Fóksínek mosogatók alá és sarokra, Easy Assembly. Golyós teljes kihúzású fióksínek csillapítással.


OrgaTray és OrgaStore rendszerező elemek széles választéka. Fedezd fel piroshazakuzlet „ Fiók ” nevű tábláját, amit 2ember követ a Pinteresten. Fiók rendszerek, Blum - FURDOVONAL.


Elosztó mély fiókhoz , fehér, átlátszó, Igényeid szerint alakíthatod tárolóidat, mivel az elválasztók állíthatók. Tökéletes ételtárolók vagy tetők rendszerezésére. BLUM AVENTOS-HK-XS Excenteres keresztalakú pánttalp. Rendszerező táska műanyag . Az összes konténer típus fiókjai fém fiókbelsővelkészülnek , amelyek központizárral,. Beépített csillapítás és önbehúzó mindkét fiókhoz.


Hozzávaló vezető típusa: Blum Tandem,. Variálható saválló evőeszköztartó, Blum Tandembox, Tandembox intivo és Tandem fiókokhoz. Mosgogatógépben kimosható (max 65c°), számos kiegészítővel: . Kihúzás fajtája: részkihúzás METABOX anyaga: acél Kávamagasság: H (1mm ) Névleges hossz: 3mm Dinamikus teherbírás: kg Termék terjedelem: . A fa kihúzók és fiókok pihekönnyű futásáért – minden lakótérben: Ezt a TANDEM- vezetősínrendszer teszi lehetővé. A széleskörű TANDEM-program minden . Blum megoldásainak köszönhetően te is könnyedén felszerelheted . Műanyag evőeszköztartók és fém rendszerezők a Foresttől és a Blumtól. Segítségükkel a fiókokban helyet talál mindennek.


Nyíló ajtók mögé javasoljuk ügyfeleinknek, tányérok, műanyag edények rendszerezésére. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles . A fiók a bútorszerelvény része. Blum termékek katalógusa és árlistája! Evőeszköztartók: Az evőeszközök rendszerezésére szolgálnak, célja a könnyű áttekinthetőség.


Kizárólag minőségi Blum fiókrendszerekkel készítjük konyhabútorainkat. A Blum METABOX fiókrendszer. A front felületek (ajtók, fiók előlapok) fából, laminált-, furnéros- és fóliás. A belső fiókok rendszerezése a Blum evőeszköztartó változtatható . Sink pull out ( Blum ). Erre nyújt megoldást ez a mosogató alá szerelhető fiók , amellyel olyan helyet használhatunk ki, amit eddig nem.


További rendszerezést segítheti a fiókok belső felosztása. Konyhabútoraink belső rendszerezésére szolgáló eszközök, melyek praktikusan megkönnyítik. A modern konyhabútor ellengethetetlen kellékei a Blum -tól. Bézs fiók - rendszerező - Compactor 5. DrawerStore kompakt fiók rendszerező - Joseph Joseph. A részkihúzású fiókokkal szemben az az előnyük, hogy a fiók tartalma teljes.


A - szintén a Blum kínálatában szereplő - Orga-line belső rendszerező pedig a . Magasfényű ajtólapok és fiók elők az alsó részen és a magas szekrényeknél, matt szürke festett. Blum fékes önbehúzó fiókok , Blum felnyíló vasalatok. Tandembox fiókrendszer miatt, amely segítik az láthatóságot és a rendszerezettséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések