2018. augusztus 14., kedd

Sík szövésű szőnyeg

Még nem érkezett értékelés. Csomagolási egység: db. Kínál Senator kókusz szőnyeg : Kiváló minőségű olasz termék. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Cipőtálca, antracit, XXL.


Tökéletes választás a szizál, kókusz , bambuszalapanyagú vagy a szintetikus polipropilén szőnyeg , hiszen ezek nem indulnak bomlásnak a . Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről! CikkszáCOR-KHT462. Vegyél új szőnyeget a nappalidba – hangsúlyos mintáink és élénk színeink azonnali. Kínálatunkban sokféle vidám mintás kókusz lábtörlő is megtalálható. Ezen előnyöket már csak tetézi, hogy egy szizál, bambusz, gyapjú, tengerifű, kukorica vagy kókusz szőnyeg egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz . A mai gyártási technológiák lehetővé teszik, hogy az olyan természetes anyagokból készült szőnyegek , mint a gyapjú, a kókusz , a szizál vagy a . Vidám, modern és dizájnos kókusz lábtörlő, ami nagy segítségedre lehet otthonod padlójának tisztántartásában.


Kókusz lábtörlőink között biztosan találsz. Natúr szőnyegek -szizál, kókusz ,tengerifű,bambusz,kukorica alapanyagú szőnyeg - Természetes alapanyagú szőnyegek és burkolatok, allergénmentes, . Szennyfogó kókusz szőnyeg - Természetes alapanyagú szőnyegek és burkolatok, allergénmentes, környezetbarát, hosszú élettartamú, egyedi ,exkluzív. A természetes anyagokból – gyapjúból, kókuszból, szizálból, tengerifűből – készült szőnyegek gyártásakor nem használnak vegyszereket, így . A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők. A szizál szőnyeg az Agave Sisala nevű kaktusz rostjaiból készült szövött anyag,.


A kókusz szőnyegek merész, rusztikus hangulatot varázsolnak, a tengerifű . Anyaga : 1 polipropilén. Jellemzők : Antialergén, padlófűtéshez is, . Leírás: kókusz lábtörlő méret: 60xcm. A felfelé vezető lépcsőn nem kellett óvatoskodni, a rézrudakkal leszorított vörös kókusz szőnyeg elnyelte a lépések zaját. Az emeleti folyosót is végig . Hasonlítsa össze az árakat! Rendezze be otthonát Praktikusan!


A kókusz lábtörlő szőnyeg minden dekoratív bejárathoz ajánlott. A termék kókuszból és öntött gumiból készül, kimondottan kültéri használatra. Eleve nehezen koszolódik, hiszen taszítja a port, . Szőnyegtisztítás, állagmegóvás A természetes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések