2018. augusztus 29., szerda

Bontott szendvicspanel hajdú bihar

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Szendvicspanel Kapupanel. Lindab tető és oldalfali szendvicspanelek. Duba trapéz az alföld legnagyobb gyártója. RAL színből választhat trapézlemezt, a legjobb áron. Raktárkészletek telephelyenként változhatnak.


Aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeinken! A trapézlemezek alkalmasak tetők fedésére, illetve kerítésként is. A PIR szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és . Az ÁRLISTA -nkban található tájékoztatások nem teljeskörűek, további. Tó síklemez szendvicspanel. Alumínium kasírozott alsó résszel ellátott tetőpanel.


A Metal-Sheet által gyártott szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei. Kiváló hőszigetelő képessége, pontos csatlakozása, színes acél külső. Tető-és olfalfal szendvicspanel raktárról kiváló minőségben, PIR és PUR hab töltéssel.


A szendvicspanelek hőszigetelő képessége kiváló, ezért alkalmazzák mind. PUR és kőzetgyapot töltetű szendvicspaneljeink tetők és falfelületek esetében is kifizetődő és tartós megoldást nyújtanak. Ismerje meg termékeinket! A tökéletes termék megteremtéséhez első . Másodosztályú szendvicspanelek szép és esztétikai hibás állapotúak is raktárkészletről. Bontott panelek alkalomszerűen kaphatóak.


Egész és vágott táblák. A megadott ár nettó telephelyi ár , mely . Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos, . KingStore - cserepeslemez. Polisztirol szendvicspanel árlista. Tetőpanel acéllemez vastagság: külső-belső oldal 5mm. Digitális lehetőségek: - AR.


Panel vastagság: 200. Itt válik el a szendvicspanel a szerelt burkolati rendszerektől . Nettó ár : 11Ft. Bruttó ár : 15Ft. Nem tartalmazzák a -os Áfa-t. Ne Várjon Feleslegesen Árajánlatra!


Tudja Meg A Legkedvezőbb Árat Most! Nagykereskedőknek és viszonteladóknak: Csavar, csavaranya, csavar alátét, szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek . Cégünk megkezdte tető és oldal szendvicspanelek forgalmazását,romániai gyártótól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések