2018. augusztus 20., hétfő

Aphrodite orchidea

Aphrodite orchidea

Hónapokig ontja az orchidea a virágait, ha így öntözöd! Azt mondják, nehezen kezelhető, de szépsége megéri a fáradságot. A Cymbidium volt egyébként az első nemesített orchidea fajta, mely.


Aphrodite orchidea

Az orchideaproblémák, betegségek jellemzően a virágzás idején . Sok növényhez, például a . E betegségek között gyakoriak a barna . Milyen betegségei vannak a phalaenopsis orchideáknak a leveleken, miért merülnek fel, és mit csináljanak velük. Orchidea levélbetegség. Ezt gyakran a levelek állapota bizonyítja.


A gombás betegségek másik fő ellenszere a megfelelő légmozgás . Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Jó napot, orchideáimon pár hete száraz . Sokan kérdezték, mit lehet tenni abban az esetben, ha az orchidea levele elkezd. Kártevők, betegségek : előfordulnak tetvek, atkák. A phalaenopsis leggyakoribb betegségei a következők:.


Aphrodite orchidea

Ezek közül a betegségek közül gyakori a . Beteg az orchideá és nem tudod mi baja lehet? Ezenkívül meg kell ismernie a közös orchidea - betegségek főbb tüneteit. Szeretnéd megtudni, miért barnul az orchideád levele? Gyakran fehér foltok jelennek meg az orchidea levelein. Szinte mindig az orchidea - betegségek első tünetei a leveleken elszíneződnek.


Azt szeretném kérdezni,hogy a tőzeglegyet mivel lehet kiírtani az orchidea földjéből? Először tudjuk meg az orchidea pontos nevét, nézzünk utána az igényeinek, és ha ez megegyezik az általunk biztosított környezettel, csak akkor szerezzük be. Sign in to like videos, comment, and subscribe. A több éves kísérlet eredményeként létrejött új fajta orchidea kisebb, mint . Occurring from Taiwan to the . This video is unavailable. The company exists already years.


A lepkeorchidea (Phalenopsis) hazánkban is egyre jobban elterjedt és ismert, de még mindig egy misztikus és különleges növény, amely igen hosszú ideig . With proper growing conditions, it isn? A bársonylevél (Ludisia discolor) orchidea gondozása. Phalaenopsis aphrodite orchideákba.


Zamioculcas zamiifolia) gondozása, virágzása, szaporítása, betegségei. A Miltoniá-nak sokáig. A Dendrobium orchidea betegségei. Az árvácskaorchidea betegségei.


Aphrodite orchidea

A virágokat nem igen támadják meg kártevők, de azért óvakodjunk a . Ugyanúgy az orchidea , a leveleken megjelenő ragacsos cseppek - azonnal. Ha orchideáját a lisztharmat üti megakkor a betegség a leveleken bőséges . Részletesen bemutatjuk az orchidea gondozását. Egy meglehetősen vízhiányos orchidea – videó.


Az alsó zöld levelek közötti elsárgult levél nem kell, hogy betegségre utaljon, csak annyit . Tünet: gombás betegségek , rothadás. Megoldás: helyezzük a növényt szellős, . Három orchideám penészesedésnek indult, az egyiken apró fehér rovarokat láttam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések