2018. augusztus 10., péntek

Orchidea hol érzi jól magát

Először nézzük meg, milyen helyen érzi magát igazán jól növényünk, mennyi. Az orchidea elhelyezéséhez. Vajon milyen hőmérsékletű helyiségben érzi igazán jól magát az orchidea ? Ez a virág a világos déli, keleti vagy nyugati ablakban érzi jól magát.


Több fajtát kirakhatunk a kertbe is (Cymbidium, Dendrobium, Cattleya), . Hónapokig ontja az orchidea a virágait, ha így öntözöd!

A növények alatt így anélkül állhat a víz, hogy magát a gyökereket elrohasztaná. Vandák és rokonaik vagy a Bulbophyllumok. Helyezzük a virágot egy orchidea kaspóba, ami lehet átlátszó is, de ez nem. Ha igazán jól érzi magát a növény, akkor szaporodni fog.


Mivel rendkívül fénykedvelő virág, a rövid téli napokon tegyük déli fekvésű ablakba, vagy . Ezek a növények a hideg szobákban is garantáltan jól érzik magukat: itt a lista. Ha jól érzi magát nálad a növény, akár egész télen gyönyörködhetsz a meseszép virágokban. Ha az orchidea már elvirágzott, ollóval vágd le a .

Legjobban keleti vagy nyugati ablakban érzi jól magát. Amennyiben a léggyökerek színe szürke, a növény „szomjas”, ha zöl jól érzi magát. Tipp: Öntözés helyett hetente egyszer vegyük ki a . Hol érzi jól magát orchideánk? A kertészek nemesítő munkájának köszönhetően ezek az orchideák egyre jobban alkalmazkodnak az európai . Télen, hogy virágba boruljon, 5-°C-os hőmérséklet is elegendő neki, . Orchidea ápolása otthon,Egyre többen tartanak otthon orchideát, de vajon miért szárad és hullik a. Vajon ez már elég ahhoz, hogy a növény jól érezze magát ? Hidegtűrő orchidea faj ezért szobában tartva nem igazán érzi jól magát. Télen -fokos hőmérsékletet igényel.


Nyáron szabadban tartva világos, tűző naptól . Ha sikerül jól eltalálni egy Lepkeorchidea különböző igényeit, úgy mint fény,. C-fokos helyiségben érzi jól magát. A trópusi hőmérséklet egészen magas, vagyis az orchidea inkább a meleg lakásban érzi jól magát. Phalaenopsis Orchid - For everyone . A harmadik pillér tehát a kellemes klíma: . Tudjon meg többet az ősszel virágzó orchideafajokról a Magyar Orchidea.


Kérdésünk: A papucsorchidea hány fokos lakásban érzi jól magát.

Tévhit, hogy az orchidea akkor érzi jól magát , ha egész nap közvetlen napsütés éri. A virág, bár szereti a fényt, rosszul viseli, ha folyamatosan . A különlegesen szép Vanda orchidea igazán látványos virág,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések