2018. augusztus 21., kedd

Bosch mosogatógép ikonok jelentése

Vegye figyelembe a különféle ikonokat a mosogatógépekben. Bosch mosogatógép kezelőpanel. Számos eszközben a piktogramok jelentése ugyanaz, ezért gyakran láthatja az. Köszönjük, hogy a mi készülékünket választotta! Kívánjuk, hogy sokszor lelje örömét új készülékében, és reméljük, hogy ismét a mi márkánkat keresi majd . Whirlpool mosógép jelek, ikonok.


Ismerje meg mit jelentenek az ikonok a mosógép elején. Fontos, hogy tisztába legyen azzal, mi mit jelent , . Kimosott a férfi, ezért összement a gyapjúpulóver? Ilyesmi többet nem fordulhat elő, mert itt van a mosogépikonok összes titka.


A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg . Hiányzó: ikonok ‎ jelentése Ikonok egy kandy mosógépen. Az alábbi táblázatban elolvashatja, hogy mit jelent az egyes mosási programok, és mikor kell . A mosógép mosási módjai és. A sótartály a mosogatógép alsó részében található (lásd A PROGRAMOK.


LEÍRÁSA) és. Tájékoztatás az érték a mosogatógép mutatók a különböző gyártók. Két mosogatógép között vacillálok az áruk azonos! Az AEG szórókaros (szatelites),éjszakai . FAVORIT Használati útmutató Automata mosogatógép Tisztelt Vásárló!


Az ellenõrzõ kijelzõk jelentése a következõ: 1) 1) Regenerálósó utántöltése. Súlyos vagy halálos sérülés veszélyének jelzésére szolgáló ikon. A több mint egy év alatt megközelítően nyolcszáz kérdésre adtam választ a legjobb tudásom szerint, elsősorban mosógép szerelő témában, . A kezdéshez azonban nincs szüksége semmilyen speciális hardverre . A vezérlõegység figyeli az egységek mûködését, ezért amint egyikük meghibásodik, a kijelzõn megjelenik a hiba ikon. Az anyag tartalma: 1A hiba jelentése és . Kiegészítő funkció hozzáadása a programhoz. A késleltetett indítás funkció beállítása 27.


Bosch mosogatógép ikonok jelentése

Ikonok - Az alkotni tudás kegyelem eredménye, annyi mindennek meg kell hozzá. Mosogatógép kézikönyve. Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése , saját versek.


MOSÓGÉP - MOSOGATÓGÉP - SZÁRÍTÓGÉP - VILLANY TŰZHELY . Jó, ha a gyártó az ikonok mellett a műveletek leírását helyezi el, speciális. Miután meghatározta a szimbólumok jelentését a panelen, emlékezni fog arra, hogyan kell beállítani . Taz egy hullámos vonal jelentése egy felső mosási ciklus, amikor nagy mennyiségű vizet. Könyvek, bútorok, ikonok , régiségek felderítésének lehetősége.


A programválasztó diódák jelentése : a) az összes dióda ki. Mit jelent a Candy mosógép ikonjai? Ha mosogatógépet szeretnél venni, de bizonytalan vagy abban, hogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések