2018. augusztus 9., csütörtök

Tacskó tatabánya

Francia bulldog tenyésztésével foglalkozó kennel. Kitűnő, egészséges vérvonalból , hobbi és tenyésztési kiskutyák eladók. Az alomban kék színű kan kutyus van. ESTV, a Térség Televíziója Nézzen minket Online is! ELADÓ FRANCIA BULLDOG KISKUTYÁK . Tovább a kutya oldalára ⇒. Név: Fürkész VAN GAZDIJELÖLT Neszuka.


Tacskó tatabánya

Ha a nemrég született kölykökre vagy kíváncsi kattint a kölykök gombra. Amivel rendelkeznek a kutyusok. Nollaig Original Du Champagne. Thank you family Barden! Magyarországon, derül ki a fajtatiszta kutyák tenyésztését összefogó szervezet statisztikájából.


A Tőzegkúti Kennel francia bulldog és amerikai bulldog kutyafajták tenyésztésével foglalkozik. Oldalunkon bepillantást nyerhetsz kutyáink életébe. Szép francia bulldog eladó. AKC regisztrált kölykök három. Fekete, barna és fehér.


Tacskó tatabánya

Elérhető, eladó francia bulldog kiskutya? Thuglife Kennel kölykök után elérhetőségeinken! Apa kék, anya bézs s zínű. Korának megfelelő oltásokkal, féreghajtásokkal, oltási könyvvel keresi . Kutyák - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd . Magyar nemzetiségű francia bulldog kennelek (tenyésztők) adatai és elérhetőségei. Minimális círka van benne, csak annyi, amennyi a képeken látszik!


Oltva 3x, féregtelenítve 6x. Finom, édes és nemes, mint a pezsgő”. A du Champagne kennelnél tett látogatásomnak nem a festői szépségű Franciaország , hanem a XVI.


Tacskó tatabánya

Képek: ▷ Leírás: Edward. Válogatott Franciabulldog linkek, ajánlók, leírások - Franciabulldog témában. Felnőtt cavalier spaniel lány kedvező áron eladó.


Eladó fox terrier kiskutyák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések