2018. augusztus 14., kedd

Szürke barna hálószoba

Portfolio by Artem Trigubchak. Fa padló és bútorok, tükrös éjjeliszekrények, szürke ágy és fejvég, barna , fehér és szürke falak, elegáns, mintás szőnyeg, az ágy és fejvég vonalát követő, . A szürke árnyalatú hálószoba sokoldalú és praktikus megoldás. Mit érdemes figyelni, hogy egy szürke -fehér, szürke - barna , szürke -fekete színekkel rendelkező . Ilyen például a szürke - barna párosítás, amely elsőre furcsán hangozhat, de nagyon jól mutatnak.


A szürke - barna pároshoz több kiegészítő színt is rendelhetünk (sárga, lila stb.).

Egy kislány szoba nemcsak rózsaszín lehet! Most divatos falszín a szürke , de sokan tartanak tőle, hogy ne legyen barátságtalan, hideg és unalmas. Házimozi szoba szürke falakkal. Világosszürke fal fehér. Ebben a cikkben most a hálószobát vettem elő és hogy ott milyen színkombinációkból milyen stílust hozhatunk létre.


Meleg szürke falszín sötétbarna parkettával . Hálószoba berendezési ötlet – barna és bézs. Ne keverje össze a barna , szürke , lila és sötétkék színárnyalatokat. Megmutatjuk neke hogy mik az optimális hálószoba színek, és hogy melyeket jobb, ha elkerülöd.

Ha melegséget és intimitást szeretnél, keverd a piros és barna tónusokat,. Kerüld a túl sok fehér, szürke és élénk színt. Leggyakrabban a konyhában vagy a hálószobában szokták.


A Föld szimbólumaként természetességet szimbolizál, ehhez köthető az is, . Vagy, gondoljunk csak bele, milyen meghökkentő megoldás a szoba hangsúlyos falát pirosra festeni,. A barna is semleges szín, ám árnyalásra nem alkalmas. Exclusive Epic tapéta. Viking függönykikötő.


Impala Sharp Brown szőnyeg 44-brown P321A. Körülbelül 1árnyék van, itt van . Raktárkészlet: tekercs. Szürke hullám mintás tapéta. Tapéta mintázat: Geometrikus, Pöttyös. Stílus: Orientális, Modern.


Bár a szürke nem olyan élénk és vibráló, mint a lila, depressziót,. A szürkéhez hasonlóan a barna sötétebb árnyalatai is lehangolóan . Félsz hogyan fognak passzolni egymáshoz a színek és a bútorok? Milyen színeket kombinál a szürke a belső - barna és fehér.

Ez a hálószoba egy legénylakásban található, aminek a belsőépítészeti terveit Simon Orsi építész kolléganőmmel együtt álmodtuk meg. Amikor a tulajdonos fiú. Különleges mintával ellátott vlies-hab tapéta, mely dekoratív megjelenést kölcsönöz bármely falfelületnek. A finomabb piros és rózsaszín árnyalatok földes barna és erdei gyümölcs.


A nappaliba, a hálószobába és az étkezőbe, de akár . Ha romantikus, de modern jellegű hálószobát szeretnél, érdemes gazdag réz vagy. A susogó szürke jó hátteret adhat, az orgonalila vagy levendula hangsúlyok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések