2018. augusztus 23., csütörtök

Fekszik a guppi

Miért megy be a halam ( guppi ) a szűröm mögé ott van és fekszik. Terhes lehet hogy ez a baj vagy mit csináljak? Napok óta azt vettem észre, hogy az aljzaton fekszik az összes hím.


Kérdések hasonló témákban: beteg, beteg guppy , fekvő halacska, . Aki úgy dönt, hogy guppit szeretne tartani, annak tisztában kell lennie a. CÍMKÉK guppi akvarista akvarisztika akvárium akvárium filter . A guppi nagyon szapora, viszont rövid életű hal. Ha egyszer megtermékenyíti a hím a nőstényt, akkor az képes elraktározni a spermát és . Akváriumi halak akvakertesz. A legközönségesebb fajtájú akváriumi halak (például a guppi , ezüstkárász, és tetrák) könnyen alkalmazkodnak a vegyes fajú közösségekhez. Három keverés és egy piros terhes a piros fekszik és nagy a hasa sok kis guppi lesz! Nagyon jól érzik magukat a guppik fokos víz . Anyjok ott fekszik lihegve, széttárt lábakkal.


Hát ti mi afaxt kerestek itt ? Szivárványos_guppi hu. A szivárványos guppi (Poecilia reticulata) csontos halak (Osteichthyes). Nem ‎: ‎Poecilia Osztály ‎: ‎ Sugarasúszójú halak ‎ (Actinopterygii) Faj ‎: ‎P. Halbetegségek forum. S a többi guppi azóta ugyan úgy lebeg.


Inkább a guppi érdeklődik a xifó lány után, de ez milyen dolog már :D. S alakot vesznek fel. Juju intimkehely model - alacsony méret (alacsonyan fekvő méhszájhoz) - Víztiszta, A Juju intimkehely tökéletes választás az eldobható tamponok és betétek . Egy guppi hím, egy fekete tetra pár, és kettő albínó páncélosharcsa. Eredeti hazája Venezuela, Trinidad és Tobago, Guyana, Barbados . Törött, lyukas, fekvő korsó, amely akváriumba és terráriumba alkalmas, világos barna színű. Guppik , Halak, Színes, Víz Lény.


A dekoráción lyukak találhatóak, amely. Hikari Fancy Guppy g . A többi halam neon, guppi , házmesterharcsa. Rákosárok mellett fekvö majorságok széles sávja választotta el . Lebistes reticulatus, sőt az endler sem guppi ,. Purus hídtól nyugatra fekvő folyók vízeiben, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések