2018. augusztus 24., péntek

Platinum mosható festék színskála 2019

Aug Leírom lépésről- lépésre a krétafesték házilagos elkészítési módját. Hasonló termékek kedvező áron. PINTY PLUS CHALK KRÉTA FESTÉK SPRAY 400ML CK7TÖRT FEHÉR. BÚTORFESTÉS TECHNIKÁI - ANNIE SLOAN CHALK PAINT WORSKHOP.


Ft volt 5liter kikevert, színes, beltéri latex falfesték. Mondanom sem kell, hogy ebből mennyi .

Ajánlja a terméket másoknak! Nincs kiválasztva termékváltozat. Vásárlás forgalmazóinknál, keresd meg a hozzád legközelebb eső forgalmazót! Varázsolj vintage stílust otthonodba! Igaz, hogy egy jó ecset nem olyan olcsó, ám többszörösen megéri az árát.


Tökéletes bármely felületdekorálására, akár expandált polisztirolra is. Chalk Paint KrétaFesték Spray a DIY - Alkoss kedvedre! Maximális fedés és gyors száradás. Segítségünkkel megismerheted a bútorfestés alapjait, a krétafesték , wax, lakk felhasználási .

PintyPlus Chalk paint spray. Kreatív vagy és szeretsz régi holmikat új színben feltűntetni? Kedveled a pasztell színű, matt, kréta hatású . Annie Sloan krétafesték. Lignocolor krétafesték.


Autentico Versante Matt krétafesték és Autentico Versante Superior Eggshell (selyemfényű) krétafesték. A krétafestékek tulajdonságait is magán viseli, így ha krétafestéket. A cikk elején azt írta hogy ez nem krétafesték , viszont nekem a leírás. Vintage Paint krétafesték Warm Grey 700ml.


D díszítő és layered paint technika). CHALK PAINT SPRAY 400ml, őszibarack. A Dekor Paint Soft bútorfesték (fa, fal, laminált felületekre).


Pentart dekorfesték Dekor Paint Soft választéka. A festék tapintása lágy , könnyen visszacsiszolható. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


Tökéletes fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, üveg, tábla vagy . Kiválóan alkalmas fa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések