2018. augusztus 9., csütörtök

Mélyalapozó enyves festékre

Hogyan lesz festhető a falfelület az enyves festék után úja? Az új glettréteg felhordása előtt, szükséges mélyalapozót használni! Veszel mélyalapozot le kened a falt majd teljes száradás után két sor glett anyag,rimano plus vagy . Enyves festéket vizesen tudod leszedni! A felületre korongkefével felvitt nedvesség hatására az enyves festékréteg megduzza meglágyul, és.


Mélyalapozás , a szívóképesség kiegyenlítése.

Teljes falak glettelését követően a csiszolás után is sokat segít, de nem kötelező a . Ha korábban enyves festék volt a falon, az külön figyelmet igényel, mivel. Ezután Intaller mélyalapozót ajánlok. Előnye az enyves festékhez képest, hogy csak vízzel kell keverni és. Festés előtt a felületet mélyalapozóval , vagy hígított diszperziós festékkel . A mélyalapozó kötőhidat képez a vakolat (tégla, beton, stb.) és a rákerülő festék ( vagy más burkolat) között.


Ez azt jelenti, hogy a festék jobban . Az enyves festékréteget mindenképp távolítsd el! Használj Protektor mélyalapozót !

Az egyenetlenségeket az ismert módon lehet kijavítani. Könnyűszerrel eltávolítja a régi enyves festéket és a tapétákat. Fal előkészítése azt jelenti, hogy az eltávolított tapéta és a régi festékrétegek lekaparása után a . Ennek módja, hogy először az enyves festéket a falfelületről maradéktalanul eltávolítjuk, majd mélyalapozóval előkezeljük azt.


Ehhez a festéket többször meg kell karcolni, kaparni. Ha a falak enyves festékkel lettek lefestve (megnedvesítve sötét lesz), akkor a falfelületet mindenképpen . A BINDER mélyalapozó , régi és új felületek tapadásjavító alapozására alkalmas, szívóhatás. Víztaszító, enyves , kazeines felületeken nem használható. Festés esetén a mélyalapozás segít megakadályozni, hogy a száradás után a falon különféle foltok jelenjenek meg, de garantálja a festék magabiztosabb . Hőmérséklettől függően, a mélyalapozást követően – óra múlva kezdhetjük el.


A nem megfelelően hordképes diszperziós vagy enyves festékeket , sókivirágzásokat el kell távolítani. Az alapfelület hibáit cementhabarccsal . A korábban enyves festékkel festett . Szükség esetén impregnáló mélyalapozással a felületet erősítsük meg. Feldolgozásra kész, szerves kötôanyagú színes festék külsô. A régi, lazán tapadó bevonatokat – enyves festéket , tapétát – távolítsuk el.


A repedéseket, mélyedéseket glettanyaggal gletteljük át. Alkalmazható beton, habarcs, gipsz és eternit felületeken, nem alkalmazható fa és fa alapú felületek, műanyag, lakk, olaj, enyves festék valamint műgyanta .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések